Mora na sud

Evo zašto je policija uhitila pjevačicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je na silu zaustavljena nakon što je uporno ignorirala poziv policije da zaustavi svoj automobil...

Sarah Harding, članica ženskog benda Girls Aloud koji je krajem prošlog mjeseca u Liverpoolu održao svoj posljednji koncert, uhićena je zbog toga što je razgovarala na mobitel dok se vozila ulicama Londona.

>> Na povratničkoj turneji objavile: Idemo u mirovinu!

Pogledaj i ovo showbuzz dijagnosticirali joj rak Okončala karijeru i nestala iz javnosti, nakon dvije godine šutnje objavila da se bori sa zloćudnom bolešću

Policija je potvrdila da je 31-godišnja pjevačica zaustavljena dok je svojim terencem s pogonom na sve četiri kotača jurila niz Charing Cross Road u središnjem Londonu. Privedena je u policijsku postaju Holborn gdje su joj zapisane dvije kazne. Harding bi trebala platiti 1000 funti globe zbog korištenja telefona u vožnji i još 5000 funti zbog toga što se nije zaustavila na znak policije. Uz to bi mogla ostati i bez vozačke dozvole, Sarah je bila prilično uzrujana jer su je priveli.

'Optužbe su vrlo ozbiljne', tvrdi neimenovani izvor novinarima Sunday Mirrora. S druge strane, pjevačica se pravi kao da se nije dogodilo ništa posebno.- Kao što je moj idol Marilyn Monroe jednom rekla: 'Kad bih se pridržavala svih zakona, nikad nikamo ne bih stigla', zapisala je Sarah na Twitteru po izlasku iz policijske postaje. Hoće li na kraju platiti globu i ostati bez vozačke, odlučit će sud na Highbury Corneru. Ročište je zakazano za 16. travnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene