I dalje se vole

Pitate se gdje su danas Emil i Mateja? Evo kako njihov život izgleda nakon što su osvojili Hrvatsku

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: PR) - 3 Emil i Mateja (FOTO: PR) - 1 Emil i Mateja (FOTO: Privatni album) Emil i Mateja (FOTO: Privatni album) +0 Emil i Mateja (FOTO: Privatni album) Galerija

Emil i Mateja prošle su godine pobijedili na Supertalentu, a svoju karijeru i dalje uspješno grade.

Emil Kuzminski i Mateja Ivanković osvojili su domaću javnost svojim plesom.

Pogledaj i ovo Supertalent (FOTO: Anamaria Batur) Sjajni su Ovo su megavesele čestitke! Pogledajte video koji će vam uljepšati Božić

Posljednje sezone Supertalenta odnijeli su pobjedu u golemoj konkurenciji, a mnogi su se pitali gdje je ovaj plesno-ljubavni par danas.

''Većinom je sve po starom. Ipak, danas imamo puno više poslovnih ponuda. Nakon što smo dobili na prepoznatljivosti, češće nas se sjete pa nas kontaktiraju za brojne nastupe. Nastupamo diljem zemlje, a cijene naših nastupa nisu drastično porasle'', govore na Emil i Mateja, koji hrabro grade svoju karijeru unatoč tome što ova umjetnost nije toliko popularna.

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)

''Zadovoljni smo što smo bili dio tog projekta. To nam je bilo prekrasno iskustvo, a da se nismo prijavili prošle godine, tko zna bismo li ove. To nikada ne možete znati'', iskren je par čije se ljubav osjetila u svakom njihovu nastupu.

''Koliko se osjeća ljubav u našim nastupima, to najbolje mogu suditi oni koji nas gledaju. Što nas tiče, mi sve radimo jednako, tek se trudimo uvijek biti što bolji'', govori par koji je ovogodišnjim kandidatima poručio da se zabavljaju i uživaju, jer po njima je to recept za uspjeh.

Emil i Mateja (FOTO: Privatni album) Emil i Mateja (FOTO: Privatni album)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene