ma nemoguće!

Nema šanse da prepoznate nekadašnju slatkicu nakon drastične transformacije, nitko ne može vjerovati da je na fotkama ona!

Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: Getty) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) +0 Elle Fanning (Foto: Instagram) Galerija

Elle Faning je neprepoznatljiva na novim fotografijama sa seta serije "The Girl from Plainville" u kojem je utjelovila Michelle Carter, tinejdžericu osuđenu zbog smrti svojeg dečka.

Glumica Elle Fanning karijeru je započela kao djevojčica, a danas su joj 23 godine i odrasla je u pravu slatkicu.

No na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu sve je iznenadila izgledom i mnogi je nisu prepoznali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Fanning (@ellefanning)

Elle se transformirala zbog uloge u novoj seriji "The Girl from Plainville", u kojoj glumi djevojku Michelle Carter koja je 2017. godine osuđena zbog ubojstvo iz nehaja. Radi se istinitom slučaju bez presedana koji je privukao veliku medijsku pažnju jer je Michelle osuđena zbog poticanja svojeg dečka Conrada Henrija Roya III. na samoubojstvo tekstualnim porukama.

 

Mnogi su se složili kako je Elle bila savršen izbor za ulogu, jer je sličnost nevjerojatna, a kako izgleda prava Michelle Carter, pogledajte u našoj galeriji.

Serija će imati 8 epizoda i prikazivat će se na streaming servisu Hulu.

Podsjetimo, Elle se počela baviti glumom kada je imala samo dvije godine, a prvu ulogu ostvarila je u filmu "Ja sam Sam" iz 2002. godine, za koji je glumac Sean Penn osvojio Oscara. U filmu je glumila mlađu verziju svoje četiri godine starije sestre Dakote, koja je također bila velika dječja zvijezda, a obje su od tada nastavile graditi uspješne karijere u Hollywoodu.

Zadnje zapažene uloge Elle je ostvarila u filmovima poput "Zlurada", "Sva radosna mjesta" i "Kišni dan u New Yorku", a u seriji "The Great" prošle se godine skinulado kraja te je snimila i vruće scene seksa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene