Las Vegas, baby!

Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce vjenčali su se na Valentinovo nakon 5 godina veze.

Poznata domaća blogerica udala se na Valentinovo u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik ide li ovo koga? Danijela Dvornik znakovitom porukom oglasila se na Instagramu, nikome nije jasno kome je upućena i ima li uopće ikakvo značenje

Radi se o 28-godišnjoj Elli Dvornik, koja je tada rekla "da" dugogodišnjem partneru, Britancu Charlesu Pearceu.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P. S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je Ella na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Blogerica je oduševila fotografijama s vjenčanja, ali i unikatnom vjenčanicom koju je za nju izradio poznati riječki dizajner Juraj Zigman.

A uvijek iskrena blogerica nedavno je na Instagramu odgovarala na pitanja obožavatelja, pa je tako otkrila i koliko je koštalo njezino američko vjenčanje.

"Pročitala sam na internetu da je vjenčanje u Las Vegasu vrlo jeftino. Je li istina?" upitala ju je jedna obožavateljica. "Vjenčanja se kreću od 100 dolara nadalje. Naše je koštalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa", napisala je Ella uz emotikone smajlića koji umiru od smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Kažu da 'ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu'... Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način.... Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u 2 sata i pratila vjenčanje online", napisala je Ellina mama Danijela na dan vjenčanja uz heštegove "aj neka se i to riješilo", "sretno vam bilo" i "ljubav je to".

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +5 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Kim Kardshian (Foto: Profimedia) +4 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Getty) +4 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica razljutila oca golotinjom: "Gadiš mi se i ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje u javnosti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) +5 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene