Posebna povezanost

Sjajni par iz Bihaća u koji su se svi zaljubili: ''Novac ne može kupiti onaj klik između nas''

Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) +0 Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Galerija

Edi Maglajlić i Adna Kujundžić zajedno plešu već 7 godina, a svojom su izvedbom oduševili i raznježili četveročlani žiri "Supertalenta".

Sedma sezona Supertalenta donijela nam je i plesni par iz Bihaća, Edija Maglajlića i Adnu Kujundžić.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Adna je od malih nogu počela pohađati razna plesna natjecanja, dok je Edi počeo plesati tek sa 17, i to iz čiste zabave. Zajedno plešu već 7 godina.

"Adna i ja na prvu smo kliknuli kao plesni partneri i s njom je ples nešto sasvim drugo, neka druga dimenzija. Ples nas je upoznao i s njim smo prošli puno kao prijatelji, razna natjecanja, evente, seminare, predavanja... Ples je naše upoznavanje", otkrio nam je nakon audicija Edi, koji ističe kako u njihovu odnosu prevladavaju pozitiva, smijeh i dobra energija, no kad se radi - ozbiljno se radi.

Koliko si dobro pašu, govori i činjenica da nam je Edi otkrio kako svoju plesnu partnericu ne bi mijenjao niti da mu netko ponudi pozamašni iznos. "Naravno da ne bih prihvatio tako nešto. Novac ne može kupiti onaj klik između nas."

"Uvijek sam jako sretna kad Supertalent može poslužiti za prezentaciju višegodišnjeg truda, rada, znoja, odricanja i svega onoga što plesni umjetnik prolazi kroz život, a tako često bude skriven u nekom kutku plesne dvorane bez prilike da pokaže koliko je plesna umjetnost predivan kanal za izražavanje emocije, za pričanje priče. Vas dvoje ste mi predivni i uživala sam gledati vas", poručila im je nakon prvog nastupa Martina.

"Gledajte polufinale 'Supertalenta' i očekujte nešto.... Ma, gledajte polufinale, nećemo vas razočarati", zaključio je raniji intervju Edi... A večeras su se vratili na istu pozornicu na kojoj su prije nekoliko tjedana dobili četiri "da" i definitivno nisu razočarali.

"Potpuno drugačiji nastup, druga energija, a opet ste to bili vi, uneseni i koncentrirani, jako dobro", istaknuo je odmah Janko.

"Ja sam cijelo vrijeme gledala Edija i zamišljala Bilmana u tom kostimu", ispalila je Maja i nasmijala sve prisutne. "Moram priznati da mi je Edi ukrao malo više pažnje. Mislim ovakav i ja kostim imam doma, ali da mi muž šeće u ovakvom kostimu, to bi bilo čudno.  Mrak ste, plešete odlično i vi trebate zauvijek ostati zajedno", zaključila.

"Ovo večeras je bio show dance u usporedbi s prošlim. Meni osobno je poršli nastup bio draži, jer je bio emotivniji. No ostavila ste prostora da možete pnuditi ljudima i jedno i drugo", bila je kao uvijek iskrena Martina.

"Solo dio od svakoga mi se posebno svidio i apsolutno podržavam ovakav vaš izričaj, što ne razumiju oni koji nisu moderni", zaključio je Bilman.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene