Vatrene i neustrašive

Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove

Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 9 Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 9 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 9 Eva i Cara, duo kamikazete (Foto: Screenshot Nova TV) Duo Kamikazete Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 10 Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 5 Duo Kamikazete (Foto: Nova TV) Duo Kamikazete (Foto: Nova TV) +0 Eva i Cara, duo kamikazete (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Duo Kamikazete oduševio je, ali i prestrašio žiri Supertalenta svojim vatrenim plesom na šipci, a riječ je o 20-godišnjim Slovenkama Evi i Cari.

Za najvruću, ali i jednu od najopasnijih točki u aktualnoj sezoni showa Supertalent pobrinule su se 20-godišnje Eva i Cara iz slovenskog plesnog dua Kamikazete.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

Djevojke su iz susjedne Slovenije stigle sa željom da pridobiju novu publiku te si otvore još neka vrata, a njihov talent podignuo je temperaturu u studiju Supertalenta, ali i pred malim ekranima, kako među muškim, tako i među ženskim gledateljstvom.

Maja im se obratila na slovenskom jeziku za početak i pohvalila ih.

"Očekivala sam istu razinu nastupa ali vjerujte nismo ovo očekivali, otišle ste puno dalje. Pomrsile ste mi račune, nisam očekivala ovakvu razinu nastupa ovo je zaista bio nastup dostojan finala", rekla mi je Maja.

"Bit ću iskrena i surova, ja ću uzet telefon i večeras glasovati za vas" poručila im Martina.

Kada je Davor vidio njihov nastup pitao se što će im pokazati i zaključio da se njihova snaga tri puta ustrostručila.

"Unison nam je pogled na vaš nastup, ali mi smo bili u šoku, moram priznati. Nikada prije audicije nisam vidio nastup dvoje ljude na visećem elementu, ali ovo je bilo fenomenalno", zaključio je Janko.

Plesačice su se već predstavile u slovenskoj inačici Supertalenta, no sada žele osvojiti i regiju. Sudeći prema prvim reakcijama hrvatske publike i žirija, cure s tim neće imati velikih problema.

"Željele bismo pokazati i dokazati široj javnosti da je pole dance ples i da osporavamo stereotipe koji se i dalje javljaju mnogo puta. Želimo pokazati svoje znanje i međunarodnoj publici, pa je Supertalent Hrvatska nova odskočna daska na kojoj možemo pokazati svoje znanje i podijeliti ga s drugima", rekle su nam ranije.

Iako se često kaže i dokaže kako je žena ženi vuk, ove su dvije cure iznimka jer prvo su plesale zasebno, a onda su shvatile da zajedno funkcioniraju još bolje. Za formu kakvu imaju djevojke potrebno se itekako pomučiti i oznojiti, pa tako one vježbaju i po dva puta dnevno po dva ili tri sata, naravno, kada im to fakultetske obveze omogućavaju.

Otkrile su nam i kako ples na šipci podrazumijeva ogrebotine i modrice, no njihovoj strasti i želji za bavljenjem ovom vrstom plesa baš ništa ne može stati na put. "Još uvijek ima mnogo pojedinaca koji na prvi pogled ili spominjanje ovog plesa misle na striptiz i noćne klubove gdje bi trebao pripadati.

Naša je misija dokazati što većem broju ljudi da je pole dance plesan sport koji je jednak drugima i zahtijeva puno snage i vježbe", zaključile su djevojke.

Na audicijskom nastupu na pozornici im se pridružila i Maja Šuput. "Super su, a Maja kao da je rođena za to", napisala je jedna gledateljica ispod snimke njihova nastupa. A što su cure spremile za polufinale?

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene