U svom svijetu

Majka Meghan Markle svima je zanimljiva zbog jedne stvari, a sad je i ona viđena prvi put nakon intervjua koji je izazvao pomutnju

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Doria Ragland jedina je iz bliže obitelji Meghan Markle koja dosad nije komentirala intervju s Oprom Winfrey. Meghanin otac Thomas Markle i polusestra Samantha Markle imali su žestoke reakcije.

Doria Ragland prvi put se pojavila u javnosti nakon što je njezina kći Meghan Markle (39) s mužem, princem Harryjem (36) dala intervju Opri Winfrey početkom ožujka. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

64-godišnja bivša socijalna radnica, koja se bavi jogom, viđena je pri izlasku iz svoje kuće u Los Angelesu. Doria se uputila u šetnju sa psima nakon što su električari obavili radove u njezinu domu. 

Meghanina majka razgovarala je na mobitel, a kao i uvijek, bila je u opuštenom izdanju. Nosila je traperice i dugu crnu jaknu te je imala dioptrijske naočale. 

Doria je jedina koja nije komentirala intervju svoje kćeri i princa Harryja koji je izazvao buru u javnosti. Poznata je po tome da cijeni svoju privatnosti i ne želi komunicirati s medijima, za razliku od svoga bivšeg supruga i Meghanina oca Thomasa Marklea.

"Svi mi griješimo, ali ja barem nikada nisam igrao biljar bez odjeće ili se oblačio u Hitlera kao što je Harry to radio", izjavio je Thomas bez dlake na jeziku u programu emisije "Good Morning Britain", odakle se javio videom iz svog američkog doma.

Izjavio je i kako se već sto puta ispričao zbog skandala s Meghaninim i Harryjevim fotografijama koje je odlučio prodati paparazzima prije njihova kraljevskog vjenčanja 2018. godine i da ih je pozvao da mu dođu u posjetu, s obzirom na to da sada žive samo 70 kilometara dalje od njega. Thomas je i negirao Meghanine tvrdnje da je britanska kraljevska obitelj rasistički nastrojena i nazvao to običnim sra*em i time se zapravo priklonio kraljevskoj obitelji.

"Mislim da britanska kraljevska obitelj nije rasistička. Ne mislim da su Britanci rasisti, Los Angeles i Kalifornija jest, ali Velika Britanija nije", zaključio je.

Meghanina polusestra Samantha Markle također se oglasila i optužila ju je da laže. "Ne znam kako može reći da ju ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije snimane tijekom cijelog života. Pa kako me onda ne poznaje?" izjavila je Samantha u videojavljanju za Inside Edition i pritom pokazala svoje i Meghanine fotografije, od kojih je posljednja snimljena 2008. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene