imao je poseban razlog

Domagoj Vida posvetio romantičnu objavu supruzi Ivani: "Ljubavi moja, volim te!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domagoj Vida na Instagramu je čestitao 27. rođendan svojoj supruzi Ivani uz njezinu fotografiju.

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida (31) na Instagramu je objavio fotografiju svoje supruge Ivane kojom joj je čestitao rođendan.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Bivša Kraljica Hrvatske napunila je 27 godina, a plavokosi nogometaš ju je obasuo balonima u obliku srca te joj je u opisu objave ne društvenoj mreži uputio lijepe riječi.

"Sretan 27. rođendan ljubavi moja! Volim te", napisao je romantični Vida uz fotku na kojoj njegova supruga pozira s balonima odjevena u usku traper kombinaciju i s prozirnim štiklama na nogama.

Atraktivna Ivana, koja je svoj profil na Instagramu zaključala, nogometašu je u kratkom roku donijela na desetke tisuća lajkova, a rođendan su joj čestitali i mnogi njegovi pratitelji.

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Od tada se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)

Ivana i Domagoj vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina nakon šest godina veze, a roditelja su sina Davida. Trenutno žive u Istanbulu gdje Domagoj igra za turski klub Bešiktaš. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina, Koncert Želim život Celebrity Severina zaustavila promet u spektakularnoj haljini s prorezom: "Kraljica stila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene