20 godina mlađa

Atraktivna djevojka slovenskog premijera inače privlači pažnju izgledom, a sada je javnosti pokazala i svoju drugu stranu

Tina Gaber Tina Gaber Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Gaber - 1 Tina Gaber - 2 Tina Gaber - 3 Robert Golob i Tina Gaber Robert Golob i Tina Gaber - 1 Robert Golob i Tina Gaber - 2 Robert Golob i Tina Gaber - 3 Tina Gaber - 18 Tina Gaber - 1 Tina Gaber - 2 +15 Tina Gaber - 3 Galerija

Tina Gaber, djevojka premijera Slovenije Roberta Goloba, predala je slovenskom ministarstvu potpisanu peticiju protiv klanja nutrija.

Premijer Slovenije Robert Golub ljubi 20 godina mlađu bivšu misicu Tinu Gaber, s kojom je potvrdio vezu u veljači ove godine kada su se zajedno pojavili na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani.

Tina od tada uživa veliku pažnju javnosti, a sada je to iskoristila u dobre svrhe. Naime, Tina je slovenskom Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i prehrane predala peticiju s 24.600 potpisa protiv klanja nutrija, glodavaca čije se krzno koristi u modnoj industriji.

Pritom je i ponosno pozirala s prikupljenim potpisima, a za ovu je prigodu odabrala lepršavu bijelu ljetnu haljinu.

Tina je inače bivša Miss Hawaiian Tropica, a slovenskoj je javnosti poznata i zbog veze s popularnim pjevačem Janom Plestinjakom. Pisalo se i da je bila u vezi s bivšim slovenskim ministrom prometa Patrikom Vlačićem, no to nikada nije potvrđeno.

Tina se na Instagramu, gdje je prati više od 23 tisuće ljudi, predstavlja kao pobornica za prava životinja, a tamo najčešće objavljuje snimke i fotografije s putovanja te se voli pohvaliti i svojom linijom u oskudnim badićima.

Otkako je potvrdila vezu s premijerom, dijeli i njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Gaber (@tina_gaber)

Golob je prethodno bio u braku s Janom Nemec, ali prošle godine objavljeno je da se razvode i da će premijer nadalje živjeti sam s djecom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Thiago Lacerda Ana Paula Arósio Ana Paula Arósio - 1 Ana Paula Arósio - 2 +6 Ana Paula Arósio - 2 Nekad i sad Bili su omiljeni ljubavni par s malih ekrana, a 20 godina kasnije za njega je uslijedilo veliko razočaranje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Popović - 1 Lidija Popović - 2 Lidija Popović - 3 Lidija Popović - 4 +29 Lidija Popović - 5 Celebrity Pogledajte kako izgleda Đokovićeva bivša djevojka, potpuna je suprotnost njegovoj supruzi Jeleni, a poznato je i zašto su prekinuli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene