Da, oni su bili skupa

Kraljica seksepila bila je u braku s kontroverznim pjevačem kojem nije htjela tolerirati druge žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dita Von Teese burleskna je kraljica poznata i po kratkom braku s kontroverznim pjevačem Marilynom Mansonom.

47-godišnja Dita Von Teese prošlu je srijedu na pariškom Tjednu mode nosila reviju slavnog dizajnera Jean-Paula Gaultiera.

Pogledaj i ovo Marilyn Manson - 3 neprepoznatljiv bez šminke Kontroverzni pjevač u rijetkom izlasku sa suprugom: Ne mari za brojne tužbe zbog gnjusnih odnosa s bivšima

Starleta i burleskna plesačica izgledala je senzacionalno u vrlo neobičnoj kreaciji haljinice s remenjem i u obliku korzeta, no s obzirom na to da se radi o Gaultieru, takva kreacija nimalo ne čudi.

Kraljica burleske dobila je brojne pohvale na račun izgleda, no često je u intervjuima isticala kako je nesigurna u svoj seksepil, ali radi na tome te želi biti uzor ostalim ženama kad je o tome riječ.

Crnokosa Dita izbjegava sunce kako bi imala porculanski ten po kojem je poznata, no nije imala jednaku praksu kada su u pitanju "zločesti dečki". Umjesto da ih izbjegne, ona se za jednog i udala, no brak, očekivano, nije dugo potrajao.

Riječ je o kontroverznom pjevaču Marilyn Mansonu, koji je dugo bio njezin veliki obožavatelj. Duo se upoznao kada ju je on angažirao da pleše u jednom njegovuspotu, no Dita je u to vrijeme bila sretno zaljubljena, ali s Mansonom je ipak ostala u kontaktu. 2001. godine Dita je stigla na proslavu njegova 32. rođendana s bocom aPsinta i tada se par počeo viđati.

U ožujku 2004. godine pjevač je kleknuo, a godinu dana kasnije bili su vjenčani na privatnoj ceremoniji u svom domu. Nekoliko tjedana kasnije par je organizirao nešto veću proslavu u jednom irskom dvorcu u kojem je živio jedan njihov bliski prijatelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💄Dita Von Teese (@ditavonteese) on

Ipak, u prosincu 2006. godine plesačica je predala papire za razvod te kao razlog navela "nepomirljive razlike". Uz njihov razvod veže se priča kako je Dita njihov doma napustila praznih ruku na sam Badnjak te nije bila u mogućnosti stupiti u kontakt sa suprugom kako bi ga obavijestila o svojim namjerama.

Tek je kasnije izjavila zašto se odlučila na taj potez. "Nisam podržavala njegovo druženje ili tulumarenje s drugim djevojkama. Koliko god sam ga voljela, nisam htjela biti dio toga. Dala sam mu ultimatum, no to nije uspjelo", otkrila je, kao i to da nije tražila supružničku podršku niti je izrazila interes za njegovu imovinu.

Vijest je do Mansona i javnosti stigla u siječnju 2007. godine točno na njegov rođendan 5. siječnja, kada su mu dostavljeni papiri za razvod. Dita je od 2014. godine u sretnoj vezi s grafičkim dizajnerom Adamom Rajcevichem

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene