Najtužniji dio života

Poslije iskrene ispovijesti o seksu utroje, otkrila je nove šokantne detalje o kojima ranije nije pričala

Demi Moore, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

U knjizi koja uskoro izlazi Demi Moore je razotkrila detalje o svom životu o kojima ranije nikad nije pričala.

Uoči skorog izlaska knjige o životu Demi Moore, u javnost su polako počeli curiti detalji o kojima će njezini obožavatelji moći čitati.

Pogledaj i ovo showbuzz težak prekid Popljuvala ga u knjizi punoj pikanterija, glumac se konačno oglasio i rekao što misli o svemu

Nakon što je otkriveno da je u knjizi priznala kako ju je 15 godina mlađi Ashton Kutcher, s kojim je  u braku bila 6 godina, nagovarao na seks utroje, a ona je pristajala da mu pokaže da je zabavna, u javnost su izašli novi šokantni detalji o kojima glumica ranije nikad nije pričala.

Prema njezinoj knjizi, 2012. godine umalo je umrla kad je doživjela napadaj nakon što je udisala dušikov oksid i pušila sintetičku marihuanu na zabavi u njezinoj luksuznoj kući gdje je ona bila domaćica. Ubrzo nakon spomenutog događaja, Demi se prijavila na liječenje, odrekla se alkohola i potpuno promijenila svoj život.

Osim toga, u knjizi je opisala i izvantjelesno iskustvo koje tvrdi da je tada doživjela pa tako piše da se njezina duša uzdizala do stropa sobe, dok je ona za to vrijeme promatrala svoje tijelo.

''Sve je postalo mutno i mogla sam se vidjeti odozgora. Lebdjela sam izvan svog tijela i činilo mi se kao da je to moja prilika. Bol i sramotu svog života mogla sam ostaviti iza sebe'', objasnila je.

Njezini prijatelji pozvali su Hitnu pomoć, a kad su liječnici stigli mislili su da umire od raka s obzirom na to koliko je bila mršava. Uspjeli su je vratiti u život i odvezli su je u bolnicu.

Demi je prolazila kroz teško životno razdoblje nakon što je prije svega navedenog otkrila da ju je suprug Ashton Kutcher varao s Brittney Jones i Sarom Leal, a kako je navodno u knjizi napisala, upravo je zbog njega i počela opet piti nakon 20 godina.

Demi i Ashton vezu su započeli 2003., a vjenčali su se dvije godine kasnije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Celebrity Megazvijezdu zasjenio 12 godina mlađi dečko, njezine zadnje fotografije zabrinule sve koji su ih vidjeli

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene