Bila je vruća roba

Tužna sudbina nekoć velike zvijezde: Silovali su je s 15, izgubila je bebu, a danas je zaboravljena

Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Instagram) Galerija

Demi Moore nekoć je bila velika holivudska glumica, no danas se rijetko kada pojavljuje na filmskom platnu. Sada je otvorila dušu i otkrila teške trenutke svog života...

Demi Moore devedesetih je bila najtraženija glumica Hollywooda koja svojom pojavom nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Ljubila je slavne frajere, glumila u hit filmovima i bila jedna od najplaćenijih glumica tadašnjice, no danas je pomalo zaboravljena 56-godišnja diva koju kao da je vrijeme preteklo. 

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Iako i dalje snima serije i glumi, Demi ni izbliza nije na vrhuncu slave, a za Harper's Bazaar, na čijoj će se naslovnici pojaviti gola, odlučila je progovoriti o osobnim nedaćama i priznati kako zna da joj je karijera već dugo na zalasku. 

Naime, Demi je tako rekla kako se već dugi niz godina osjeća zaboravljenom i izuzetom iz svijeta slave i uspjeha kojem je nekoć pripadala. Sada pokušava oživjeti svoju popularnost golišavim fotkama, među kojima će jedna krasiti naslovnicu slavnog časopisa. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

Objavu dijeli Demi Moore (@demimooreofficial)

Iako joj obožavatelji poručuju da je predivna i da ju vole, Demi nije sretna, a otvorila je dušu i otkrila dosad javnosti nepoznate tužne detalje svog života koji je bio potresan mnogim teškim trenucima

Već od samog djetinjstva glumici nije bilo lako. Imala je "nomadsko" djetinjstvo stalno se seleći diljem SAD-a, a to ju je koštalo stvaranja trajnih prijateljstava. Bila je jako usmjerena na svoju obitelj, pa ju je posebno pogodilo kada se njezina majka predozirala tabletama, a Demi ju je kao djevojčica morala spašavati. 

"Sjećam se da sam se služila svojim prstima, malim dječjim prstima, da izvadim pilule koje je moja majka pokušala progutati, dok mi je tata držao njena usta otvorenima i govorio mi što da radim. Nešto se jako promijenilo u meni tad i nikad se nije vratilo na staro. Moje je djetinjstvo završilo u tom trenutku", rekla je glumica.

Ispričala je i kako ju je majka znala odvesti u stan u West Hollywoodu kako bi pobjegli od njenog oca alkoholičara, za kojeg je kasnije saznala da joj nije biološki otac. Tamo je upoznala glumicu Nastassju Kinski koja joj je pomogla u pripremi za audicije. Njezin je zvjezdani put zapravo započeo kao pokušaj bijega iz disfunkcionalnog doma. 

Tada je započela i njezina borba s alkoholom, s kojom se mučila dugi niz godina. Osim toga, Demi je s 15 godina silovana zbog čega je godinama imala teških psihičkih problema, a danas misli da je to jedan od najtežih zločina koji uopće postoje. 

Iako joj je djetinjstvo i rana mladost bila puna trauma, Demi je novu sreću našla u svjetskoj slavi i popularnosti koju je stekla svojim filmovima. Osjećaj da ju ljudi obožavaju neizmjerno joj je godio. 

Počela je ljubovati s Bruceom Willisom, također velikom zvijezdom, s kojim je dobila i tri kćeri. Iako su se ludo voljeli njihov brak se raspao zbog pretrpanih rasporeda koji su ih razdvajali, a Demi je priznala i kako ju je uvijek jako smetalo to što je znala da je Bruce jako dugo oklijevao da ju oženi. 

Njezin sljedeći brak s mlađahnim Ashtonom Kutcherom također je završio neslavno. Naime, s 15 godina mlađim Ashtonom Demi je ostala trudna, a u šestom mjesecu trudnoće je doživjela spontani pobačaj od kojeg se nikada nije oporavila. 

Otkrila je da su zajedno trebali dobiti kćerkicu i da su joj htjeli nadjenuti ime Chaplin Ray, no sudbina nije tako htjela. Iako su ponovno pokušali začeti, Demi jednostavno nije uspjevala ostati trudna. 

U tom teškom životnom periodu glumica se više nije mogla boriti sa svojim demonima te je pala u mračnu spiralu ovisnosti. Pila je kada god je stigla, a nije zazirala ni od narkotika. Analgetik Vicodin postao joj je svakidašnja utjeha, a kada je otkriveno da ju je Ashton počeo varati - dotakla je dno dna. 

Kutcher je zatražio razvod koji je finaliziran 2013., a sada je u braku s Milom Kunis.

Nakon što je vidjela da joj se zdravlje i odnos s kćerima pogoršavaju, Moore je potražila pomoć. Završila je na rehabilitaciji zbog ovisnosti o alkoholu i tabletama te se pozabavila svojim zdravstvenim problemima.

"Biti trijezan za mene znači ne propustiti neki životni trenutak, čak i ako to znači da ću proživjeti malo boli", rekla je Moore za Harper's Baazar.

Danas je Demi posvećena "spirutualnoj psihologiji" u kojoj je pronašla utjehu, a postala je i zagovornica prirodnog starenja te se često kao model pojavljuje u brojnim slavnim časopisima ne bi li poručila ženama da su botoks i plastične operacije nepotrebne investcije. 

Što se tiče njezinog ljubavnog života, Demi nakon Ashtona nije pronašla srodnu dušu, a iako se šuškalo da je u vezi sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom, cijela priča ostala je tek skandalozni trač bez ikakve potvrde.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +5 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene