Teška sudbina

Tek joj je 28, a iza nje je pravi pakao: Zaprepastila pričom o trenutku kad je umalo umrla!

Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Lovato snimila je dokumentarac "Dancing With Devil", u kojem je progovorila o predoziranju iz 2018.

28-godišnja pjevačica Demi Lovato u najavi svog dokumentarca "Dancing With The Devil" otkrila je detalje kobnog predoziranja iz 2018. 

Pogledaj i ovo showbuzz veliki intervju Prošla je pakao zbog droge i alkohola, a sada je progovorila o svom predoziranju: 'Morala sam umrijeti da bih se probudila'

"Imala sam tri moždana udara. Imala sam srčani udar. Moji doktori su rekli da imam još pet do 10 minuta života", ispričala je Demi. U dokumentarcu se pojavljuje i njezin prijatelj i, kako se čini, njegove riječi potvrđuju da se Lovato predozirala heroinom. 

"Trebala bi biti mrtva. Govorimo li o heroinu? Zar mi to upotrebljavamo?" postavlja pitanja. U jednom trenutku u videu se pojavljuje Demina tetovirana ruka koja je priključena na infuziju i prekrivena medicinskom trakom, a na njoj je naljepnica s datumom rođenja pjevačice i danom kad je primljena u bolnicu. 

Lovato je preživljavanje teškog predoziranja usporedila s mačkama koje prema vjerovanju imaju devet života. "Imam puno života baš kao moja mačka. Znate, sad sam na devetom. Spremna sam vratiti se onome što volim raditi, a to je stvaranje nove glazbe", istaknula je. 

Demi je nedavno na panelu Udruge televizijskih kritičara progovorila o tome kakve je posljedice predoziranje ostavilo na njezinu mentalnom i psihičkom zdravlju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

"Oštećen mi je mozak i još se suočavam s posljedicama danas. Ne vozim auto jer imam slijepe točke u vidu", rekla je pjevačica i dodala da dugo nije mogla čitati. 

Dokumentarac o Demi izlazi 23. ožujka i ima četiri nastavka. Inače, pjevačica je u rujnu prošle godine prekinula zaruke s glumcem Maxom Ehrichom (29). Činilo se da je napokon pronašla sreću i on ju je zaprosio nakon samo četiri mjeseca veze.

Navodno su prekinuli zbog poruka iz još 2015. koje je slao njezinoj bivšoj prijateljici, pjevačici Seleni Gomez. Internetom su kružile snimke na kojima se Max izruguje Demi i uspoređuje ju sa Selenom, za koju je navodno napisao da je ljepša i da pjeva bolje od nje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: AFP) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +1 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Nekad i sad Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene