je li vam poznata?

Voditeljica koju javnost kritizira zbog izazovnog oblačenja glumila je u sapunici koja je bila hit u Hrvatskoj

Deborah Secco - 10 Deborah Secco - 10 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Deborah Secco - 4 Deborah Secco - 5 Deborah Secco - 6 Deborah Secco - 7 Deborah Secco - 1 Deborah Secco - 2 Deborah Secco - 3 Deborah Secco - 8 Deborah Secco - 9 Deborah Secco - 11 +15 Deborah Secco - 12 Galerija

Deborah Secco Svjetsko prvenstvo u Katru vodila je u seksi kombinaciji koja je izazvala mnoštvo komenatara diljem svijeta.

Brazilska voditeljica Deborah Secco vodi Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, a njezini stajlinzi potaknuli su gledatelje na razne komentare. 

Naime, svi komentiraju njezin prvi look u kojem je nosila crop top majicu, a na nju je kombinirala hlače iz kojih se naziralo donje rublje.  Većini se nije svidio njezin modni izričaj te im nije jasno kako se tako smjela odjenuti kad je zemlja u kojoj se natjecanje održava - vrlo stroga po tom pitanju. No, ipak je bilo i onih koje je ovaj outfit potaknuo na maštanje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

Na Instagram profilu prati je gotovo 25 tisuća obožavatelja, a ona ih uveseljava svojim pokazivanjem atributa u određenim modnim krpicama.

Objavila je tako i svoj četvrti look za koji je nosila plavi korzet i široke bež hlačice, a na nogama su joj se isticale smeđe otvorene štikle na vezanje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

"Prekrasna", "Wow", "Blistaš", "Goriš", "Prezgodna", "Uff", "Top topova", "Ljepotice", nizalo se u komentarima. 

Iako je gledamo kao  voditeljicu, Secco je nekada glumila u brazilskoj sapunici "Naša zemlja" koja je bila hit i u Hrvatskoj. Zanimljivo, kako je s osam godina prvi puta snimila svoju prvu reklamu, a zatim se sa 11 godina ozbiljno počela baviti glumom.

Inače, njezin ljubavni život bio je dosta turbulentan. Godine 1990. bila je u vezi s glumcem Danielom Del Sartom, no bezuspješno. Kasnije je bila zaručena za Marcela Faustinija, ali su prekinuli nešto prije samog vjenčanja. Deborah se udavala čak tri puta. Od 1997. do 2001. bila je u braku s Rogériom Gomesom, s nogometnim TV stručnjakom Rogerom bila je od 2009. do 2013., a s Hugom Mourom vjenčala se 2015. i s njime je i dandanas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin mlađi - 1 Saša Zalepugin mlađi - 2 Saša Zalepugin mlađi - 3 Saša Zalepugin mlađi - 4 +25 Ljubica Jović Celebrity Saša Zalepugin je s prvom suprugom dobio dvojicu sinova, a jedan je član jednog od najdugovječnijih bendova bivše države!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene