Kćerkica mu je velika podrška!

David nije mogao sakriti razočaranje zbog ispadanja iz MasterChefa, suze su samo krenule: ''Da mogu vratiti vrijeme, sigurno bih...''

David Divjak David Divjak Nova TV 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju David Divjak MasterChef - 17 David Divjak David Divjak David Divjak David Divjak David Divjak MasterChef - 7 David Divjak MasterChef - 5 +22 David Divjak Galerija

Treći ispali natjecatelj ovogodišnje sezone ''MasterChefa'' je David Divjak, Slavonac koji već godinama radi u Njemačkoj, a razočaranje nakon ispadanja iz showa teško je sakrio.

David Divjak treći je ispali kandidat iz ovogodišnje sezone ''MasterChefa''. Iako je sve napravio kako treba, gotovo na samom kraju, kada je soparnik stavio na pleh, Davidu se tijesto raspalo. No tu nije kraj greškama koje je radio. Naime, u pećnici nije upalio donji grijač, pa mu je tijesto ostalo sirovo.

Kad je saznao da napušta MasterChef, David se okrenuo od žirija i briznuo u plač. No, na kraju je ipak uspio skupiti snage i oprostiti se od Stjepana, Damira i Melkiora te napisati pismo kandidatima koji su ostali u natjecanju

Ispadanje u ovako ranoj fazi, kaže, nije očekivao, a pred kamerama je rekao da mu je ovo još jedan veliki pad u životu. 

''Jako mi je teško. Nisam očekivao ovakav ishod. Nisam nikako očekivao ovako rano završiti moje putovanje u MasterChefu'', rekao je iskreno.

Iako je bilo kratko, David je naučio dosta u ovom kulinarskom putovanju, a evo i što bi promijenio.

''Naučio sam dosta toga, a promijenio bih neke životne navike. Da mogu vratiti vrijeme vjerojatno bih se više trudio u svakom izazovu koji sam imao'', priznaje.

David je inače strastveni fan ''MasterChefa'' te mu je ova prilika doista bila vrlo važna, a evo i bi li se opet prijavio.

''Da, prijavio bih se svakako ponovo i dao sebi šansu da dođem što bliže tituli novog ''MasterChef'' kuhara'', priželjkuje.

Kaže da najdraže jelo u ovom ''MasterChef'' putovanju nema jer shvaća koliko je trud uložen u njih.

''Ja sam zadovoljan sa svakim svojim jelom jer sam za radnom jedinicom ostavio svaki put i srce i dušu kuhajući'', priznaje.

Savjete za budućnost dala su mu sva trojica članova žirija, ali jedan mu se malo više od ostalih uspio uvući pod kožu.

''Sva trojica svakako, ali evo odvojio bih svog mentora Damira, a savjete ću pamtiti od sve trojice'', kaže skromno.

Od kandidata koji su ostali ima nekoliko njih za koje bi volio da dođu što dalje.

''Imam par favorita, a to su Kristina, Sarah, Manuel, Luka i Gaia.''

David već godinama živi i radi u Njemačkoj i to u lancima hrane, a želja mu je vratiti se u Hrvatsku. Kakvi su mu planovi za dalje?

''Imam neke planove, počet ću raditi u bilo kojem a la cart restoranu i spreman sam učiti i truditi se'', govori odlučno.

Od jela, kaže, nema ono koje voli pripremati najviše.

''Ne bih ništa izdvajao jer volim sve kuhati'', ali priznaje, ako baš mora birati, najdraža mu je slavonska kuhinja.

David je vrlo rano postao otac kćerkice, a nas je zanima što je ona rekla na tatinu prijavu u ''MasterChef''.

''Ona je presretna jer sam se odlučio na ovakvo nešto. I jedva je čekala gledati me na TV-u i navijati za mene'', rekao je.

A iako joj tata zna spremati razna jela, malenoj je najdraže ipak ono klasično.
''Špageti bolonjez, to je jelo koje najviše obožava'', kaže nam David.

U daljnjem tijeku natjecanja ostaje 21 kandidat.

 

  1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s majkom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin - 2 +28 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Chef Vuki pohvalio se još jednom jako važnom karikom u svojoj obitelji, sličnost je odmah vidljiva: ''Samo je jedna!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s majkom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin - 2 +28 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Chef Vuki pohvalio se još jednom jako važnom karikom u svojoj obitelji, sličnost je odmah vidljiva: ''Samo je jedna!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene