Ne uzrujava se

Srpska pjevačica uživa u Rovinju, dok susjedstvom navodno kruže "škakljive" fotografije iz njezinog mobitela

Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) +0 Dara Bubamara (Foto: Instagram) Galerija

U ljepotama hrvatske obale uživa i popularna srpska pjevačica Dara Bubamara.

Prekrasna hrvatska obala nije privukla samo strane face, već i glazbene zvijezde iz neposrednog susjedstva.

Pogledaj i ovo showbuzz Seks prodaje I ovoga tjedna Instagram je gorio od golišavih fotki slavnih dama: Koja se najviše potrudila?

Hrvatsku obalu već su posjetili slavni Cristiano Ronaldo, junak "Spasilačke službe" David Hasselhoff, a ovih dana na njoj uživa i legendarni glazbenik Jon Bon Jovi sa suprugom i sinovima.

No, u hrvatskim ljepotama uživa i popularna srpska pjevačica Dara Bubamara koja se na Instagramu hvali zanosnim oblinama koje pokazuje u istarskom Rovinju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

43-godišnju Daru samo na Instagramu prate 382 tisuće obožavatelja, pa će i to biti odlična promocija za našu zemlju u kojoj se itekako počela zahuktavati još jedna turistička sezona.

A dok ona pozira u jednom ekskluzivnom rovinjskom hotelu u crno-žutom bikiniju iz modne linije slavnih sestara Kylie i Kendall Jenner, u Srbiji se ponovno na temelju njezinog imena podigla velika prašina zbog novih eksplicitnih fotografija iz njezinog mobitela.

Naime, kako prenose srpski mediji, Dara je nedavno odnijela mobitel na servis, no zaboravila je na golišave fotografije u njemu, čime su se djelatnici servira okoristili te ih prekopirali. Navodno su fotografije već ponuđene medijima, a dotad se dijele među onima koji su ih se dokopali.

"Daru generalno boli briga za to, samo joj je dosadilo, jer svako malo netko dijeli neke njezine fotografije", prenosi Dnevni avaz. Podsjetimo, prvi golišavi skandal pjevačica je izazvala 2015. godine, a zatim i u ožujku ove godine kada su ponovno procurile škakljive fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Prema pisanju istog medija, pjevačica ne diže paniku oko svega, jer je uvjerena kako će se sve okrenuti na dobru šalu.

A sudeći po fotografijama iz Rovinja, umjesto uzrujavanja, odabrala je odmor u čarobnoj Istri te uživanje u tipičnim ljetnim radostima. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) +6 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene