neumorno obilaze sve

Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian u društvu prijatelja Billa Perkinsa i brojnih ljepotica uživa na našoj obali, a posljednju avanturu odradili su u vinogradima Pelješca.

Američki multimilijunaš Dan Bilzerian posljednjih nekoliko dana s društvom uživa na našoj obali, a sve avanture dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Osim brojnih djevojaka koje krstare Jadranom s bogatašem, s njim u društvu je i prijatelj Bill Perkins.

Pogledaj i ovo showbuzz zabava pošla po zlu Multimilijunaš otišao iz Hrvatske nakon problema sa zakonom: Prvo pokupio kaznu, a onda s društvom pijan pucao iz topa po Lastovu

Perkins je prije nekoliko dana u Dubrovniku zaprosio svoju djevojku Laru Sebastian, a Bilzerian mu je za zaruke poklonio raskošni vatromet.

Cijela ekipa nastavlja svoj odmor u Lijepoj Našoj, a Perkins se na Instagramu pohvalio i što su radili posljednjih nekoliko dana. Društvo je tako pronašlo plažu koju su imali samo za sebe, a posjetili su i vinograd na Pelješcu.

Bilzerian Jadranom plovi na luksuznoj jahti, a uz njega su stalno brojne ljepotice. Slavni playboy dosad je posjetio Split, Dubrovnik, Hvar i NP Krka te očito planira dobro istražiti hrvatsku obalu koja mu se, sudeći prema brojnim objavama, zaista svidjela.

Milijune dolara Bilzerian je inače zaradio profesionalnim igranjem pokera, a često se hvalio kako je izgubio "samo" 3,6 milijuna dolara. Bilzerian ima i obiteljsko zaleđe, a dio bogatstva može zahvaliti ocu Paulu koji je zaradio veliku količinu novca poslovima na Wall Streetu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene