Možete i vi

Dame koje su ulovile milijardere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što su i same bogate i slavne, ove poznate dame su i 'ulovile' bogate muževe.

Okruženi su luksuzom svaki dan, njihove zahtjevi ne poznaju limite, te mogu gdje god požele... to je život milijardera, ali i njihovih supruga. Kako je jedan takav milijarder trenutno i u Hrvatskoj, nije na odmet upoznati i druge dame koje su imale sreće zavesti muškarce s dubokim džepom. Možda se i nekoj domaćoj damo tako posreći...

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Nekad su bili luzeri, a danas su bogati i slavni!

Elle Macpherson i Jeffrey Soffer

Slavna manekenka udala se za milijardera 2013. godine. Jeffrey je inače izvršni direktor kompanije 'Turnberry Associates' koju je osnovao njegov otac Donald. Bave se izgradnjom poslovnih zgrada, shopping centara i hotelima, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na milijardu dolara.

Salma Hayek i François-Henri Pinault

Slavna glumica udala se za francuskog milijardera Fransoa-Enrija Pinoa koji je direktor i vlasnik kompanije koja stoji iza nekoliko luksuznih i skupih brendova. Par ima i kćer Valentinu, te zajedno uživaju u bogatstvu koje se procjenjuje na 15,7 milijardu dolara.

Janet Jackson i Wissam Al Mana

Glazbena zvijezda i sestra Michaela Jaksona tajno se udala za milijardera Wissama Al Mana, investitora čije se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara. On je direktor u kompaniji 'Al Mana Retail Group' koja ima licencu za prodaju Cavalijevih i Armanijevih proizvoda na Srednjem istoku. On je jedan od najbogatijih investitora na tom području, a oženio je Janet 2012.

Holly Valance i Nick Candy

Australijska pjevačica, glumica i model Holi Valans udala se za britanskog milijardera Nicka Candyja koji upravlja nekretninama i kompanijom za dizajn interijera 'Candy & Candy' i koju vodi sa svojim bratom. Utemeljili su i londonski 'One Hyde Park' koji je ujedno i najskuplji kompleks stanova na svijetu. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 1,1 milijardu dolara. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene