vješto se skrivala

Pojavila se u javnosti prvi put nakon dugo vremena pa zablistala u neobičnom izdanju, ovakav dekolte još nismo vidjeli!

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) +1 Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Galerija

Christina Aguilera na pozornici u Las Vegasu se pojavila u sakou s neobičnim dekolteom zbog kojeg mnogi nisu mogli skrenuti pogled s njezina poprsja.

Pjevačica Christina Aguilera posljednjih mjeseci uspješno izbjegava medije, no nakon što dugo ništa o njoj nismo čuli zablistala je na pozornici dodjele nagrada Latin Grammy u Las Vegasu. Odala je počast pjevačicu Rubenu Bladesu kojeg je Akademija proglasila glazbenikom godine.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Aguilera se na pozornici pojavila u elegentnom pripijenom izdanju, a neobični dekolte sakoa jedva joj je sakrio bujne grudi. Pjevačica se na to nije obazirala dok je pjevala, no mnogi su priznali kako nisu mogli skrenuti pogled s njezina poprsja.

40-godišnju Christinu pamtimo kao mršavu slatkicu s početka karijere, no u vrlo kratkom roku je postala seks-bomba nakon što je snimila spot za pjesmu "Dirty" i njime ostavila sve bez teksta.

Pjevačica je u prosincu prošle godine napisala esej na temu sveprisutne stigme oko starenja i to kako bi obilježila svoj 40. rođendan. U njemu je otkrila kako je uvijek samu sebe prihvaćala takvu kakva jest, kako stari te da se raduje mudrosti, gracioznosti i ljepoti koje dolaze sa svakom novom godinom života.

Christina je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Getty Images) +0 Tina Turner (Foto: Getty Images) Celebrity Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene