Svi su znali za to

Nije čula veliku vijest : 'Koja ku*a! Prevarila me!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blake Lively odlučila se našaliti s prijateljicama - ovako su reagirale!

Slavni par koji slovi za jedan od najljepših u Hollywoodu, Blake Lively i Ryan Reynolds, postali su roditelji! 27-godišnja glumica prije nekoliko je dana rodila njihovo prvo dijete. U New Yorku.

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Potvrđena šuškanja Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim

Slavna je ljepotica odlučila u posjet pozvati svoje prijateljice s kojima se povezala na setu filma 'Sisterhood of the Traveling Pants'. No, budući da je Blake rodila nekoliko dana prije zakazanog termina, rijetki su znali da je rodila.

'Koja ku*a! Prevarila me!', rekla je u šali Amber Tamblyn koja je bila pozvana da vidi bebu.

lavna je glumica rodila svoje prvo dijete, a porod je prošao u redu!

'Došla sam k njoj, ali nisam znala da je rodila. Poslala mi je poruku da dođem k njoj jer ima novu fotografiju na zaslonu i da je moram vidjeti. Kad sam došla vidjela sam da je na fotografiji njezino dijete', dodala je Amber.

'Sve smo bile kod nje. I ja i America Ferrera i Alexis Bledel. Jako smo sretne zbog nje i Ryana', priznala je glumica, piše Just Jared.

'Fotografirale smo mlade roditelje te fotografiju poslale Kenu Kwapisu koji je režirao film 'Sisterhood of the Traveling Pants'. Priznao je da je neizmjerno ponosan i da će biti super roditelji', rekla je Amber za kraj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene