Wow!

Bivša prva dama Francuske iznenadila pojavom u izazovnoj haljini na venecijanskom crvenom tepihu, pogledajte njezin odabir!

Carla Bruni - 4 Carla Bruni - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carla Bruni - 1 Carla Bruni - 2 Carla Bruni - 3 Carla Bruni - 5 Carla Bruni - 4 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy Carla Bruni i Nicolas Sarkozy Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 1 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 3 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 4 +20 Carla Bruni i Nicolas Sarkozy - 5 Galerija

Carla Bruni mamila je poglede na filmskom festivalu u Veneciji za kojeg je odabrala dugu haljinu s mnoštvom otvora.

Bivša dama Francuske, Carla Bruni prošetala je crvenim tepihom u Veneciji noseći na sebi dugu crnu haljinu s prorezom koji je pokazao njezine duge i vitke noge.

Gornji otvor kod grudi dao je dodatan dašak glamura haljini, a detalj cvijeta oko vrata sjajno se uklopio na crnu opravicu.

Otvorene sandale na petu, valovi u kosi i sunčane naočale sjajno su se pridružili profinjenom izgledu.

Pozirala je nasmiješena pred tamošnjim fotografima, a društvo joj je pravio njezin suprug Nicolas Sarkozy.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače,  Carla i Nicolas se vjenčali su 2008. godine, kada je on već godinu dana bio predsjednik, a zajedno imaju 10-godišnju kćer Giuliu. Ona iz prethodne veze ima i 21-godišnjeg sina Aureliena, dok on ima još troje djece, dvoje iz braka s Marie-Dominique Culioli te jedno iz braka sa Céciliom Attias.

Prije Sarkozyja, Carlu se povezivalo s nekoliko zvijezda, a dok je bila u svojim dvadesetima, imala je aferu s Mickom Jaggerom dok je on bio u braku s Jerry Hall, a ova veza rezultirala je i njihovim razvodom.

Da voli oženjene muškarce, pokazala je i 2000. godine hodajući s francuskim filozofom Raphaëlom Enthovenom, a on je zbog Bruni također prekinuo petogodišnji brak. S njim je Carla i dobila sina, ali njih dvoje nikada nisu stali pred oltar.

Pričalo se još i da je bila s Ericom Claptonom 1990. godina, a ostale ljubavi Carle Bruni nisu poznate.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Nina Badrić i Goran Višnjić - 3 Nina Badrić i Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 5 +26 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 4 Nekad i sad Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 11 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Celebrity Zbog majke našeg hajdukovca gori Instagram, ovako izgleda s 47 godina u bikiniju: "Zgodnice moja, ovo je savršeno, blistaš!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene