ne piše im se dobro

Potpuno je podivljala kada je saznala da su carinici pronašli drogu kod njenih plesača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veći onih koji poznaju kraljicu vjeruju kako će plesači proći bolje ako im presudi sud nego diva osobno.

U tijeku je Madonnina turneja 'Rebel Heart'. Poznato je da kraljica pazi na apsolutno svaki detalj i da je vrlo stroga prema svima koji za nju rade. Ono što se dogodilo na granici s Kanadom potpuno ju je izbacilo iz takta, a upućeni kažu kako je doslovno podivljala.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Carinici su u jednom od autobusa koji prevoze osoblje i plesače pronašli drogu, još gore, uhvatili su nekoliko plesača na djelu s jointima u ustima. Nastao je potpuni kaos jer su nakon toga do najmanjeg dijela rastavili i ostalih pet autobusa. Jasno došlo je do ogromnog zastoja u rasporedu koji košta desetke tisuća dolara.

Napokon dobila poruku od bivšeg: 'I to mi kaže nakon 30 je****h godina!?'

Za Madonnu se zna da sve mora imati pod kontrolom i da se s poslom nikada ne šali, tako da ne čudi što je potpuno izgubila živce zbog svega što se dogodilo. Za sada nije poznato hoće li protiv nestašnih plesača biti podignuta tužba, ali potpuno je sigurno da bi im bilo bolje završiti na sudu nego pred kraljicom osobno jer od nje mislot za svoje nedjelo ne mogu očekivati ni u ludilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene