Ne stari!

Ima 50 godina, a u badiću izgleda kao Bondova djevojka: S razlogom je bila na listama najljepših žena i više od 250 naslovnica časopisa!

Caprice Bourret - 5 Caprice Bourret - 5 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Caprice Bourret - 1 Caprice Bourret - 2 Caprice Bourret - 4 Caprice Bourret Caprice Bourret Caprice Bourret - 6 Caprice Bourret - 1 Caprice Bourret - 2 Caprice Bourret - 3 Caprice Bourret - 4 +8 Caprice Bourret - 5 Galerija

Caprice Bourret snimljena je na odmoru na Ibizi u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu u kojem neodoljivo podsjeća na Bondovu djevojku Ursulu Andress.

Američka manekenka i poduzetnica Caprice Bourret nekoć je bila na listama najljepših žena svijeta i krasila je naslovnice preko 250 poznatih časopisa, poput Voguea, Sports Illustrateda Playboya, Maxima i mnogih drugih.

Danas joj je 50 godina, no i dalje svojom pojavom mami uzdahe, pa tako nikako nije mogla promaknuti dežurnim paparazzima na odmoru na Ibizi.

Tamo je uživala u kupanju, ronjenu i istezanju u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu zbog kojeg na fotografijama neodoljivo podsjeća na prvu Bondovu djevojku Ursulu Andress koja je u filmu "Dr. No" iz 1962. godine utjelovila Honey Ryder.

Osim besprijekornom linijom koju uspješno održava od manekenskih dana, Caprice je plijenila pažnju i svojim licem bez gotovo ijedne bore, a tvrdi da nije bila na operacijama te da mladolikost duguje dobrim genima i vegetarijanskoj prehrani.

Inače, Caprice zadnjih godina živi u Londonu i vlasnica je tvrtke "By Caprice" te je i majka osmogodišnjih blizanaca Jetta i Jaxa, koje je dobila sa suprugom Tyom Comfortom.

Nedavno je priznala kako su djeci nekoć plaćali da odu iz kuće da bi mogli voditi ljubav, a o svojem seksualnom životu oduvijek je otvoreno govorila, pa je tako jednom prilikom objasnila i da tajna njezina uspješnog braka leži u tome što se ona i suprug u spavaćoj sobi ponašaju kao zečevi, uz upozorenje udanim ženama da nikada ne odbijaju bračni seks.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene