ona se samo slatko smije

Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla?

Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Johnny Depp - 5 Johnny Depp - 4 Johnny Depp - 2 +6 Johnny Depp - 3 Galerija

Camille Vasquez odvjetnica je Johnnyja Deppa, a nakon što su počeli zajedno dolaziti na sud i izmjenjivati nježne zagrljaje krenule su glasine da njihov odnos nije samo poslovni.

Dok cijeli svijet napeto prati kontroverzno i skandalozno suđenje između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, u središtu pažnje sada se našla odvjetnica slavnog glumca Camille Vasquez za koju se šuška da je osvojila glumčevo srce.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

Interes javnosti za lijepu 37-godišnju odvjetnicu naglo se povećao nakon što je ona unakrsno ispitala Amber i žestoko nastupila na jednom od ročišta, ali i nakon što je snimljena kako nježno grli Johnnyja u sudnici te nakon što su počeli zajedno dolaziti na sud. To je pokrenulo lavinu pitanja i nagađanja o njihovu odnosu, a na pitanje novinara jesu li zajedno samo se slatko nasmijala.

"Nemam komentara na to", izjavila je Camille i nasmijala se dok su Johnnyjevi obožavatelji puni hvale za njezin rad i način na koji ga zastupa.

Camille nema profile na društvenim mrežama, a 2006. godine diplomirala je umjetnost, komunikacije i političke znanosti na Sveučilištu Južne Kalifornije, prenosi Newsweek. Pohađa je Southwestern Law School u Los Angelesu od 2007. do 2010. i radila je u jednom odvjetničkom uredu prije nego što se pridružila svom sadašnjem uredu Brown Rudnick LLP.

Prema njezinoj biografiji usredotočuje se uglavnom na tužbe za klevetu, ima dodatno iskustvo u sporovima oko ugovora, poslovnih delikata i zahtjevima vezanim za zapošljavanje. Također se navodi da ima veliko iskustvo oko upravljanja reputacijom i kriznom komunciranju.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene