Ma je li to stvarno ona?

Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Galerija

Camila Cabello i njezin dečko Shawn Mendes česta su meta paparazza, što nije ni čudno obzirom na to da su jedan od najpopularnijih parova u glazbenom svijetu. Pjevačica je za posljednju šetnju odabrala ležernu kombinaciju, a na sebi nije imala ni trunke šminke.

Pop zvijezde Camila Cabello (24) i Shawn Mendes (22) jedan su od najpopularnijih mladih parova u svijetu glazbe, stoga ne čudi da ih paparazzi prate u stopu. Slavni par tako je ovih dana izašao u šetnju sa svojim zlatnim retriverom Tarzanom, a lijepa pjevačica na sebi nije imala ni trunke šminke.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Ležerno izdanje odlično joj stoji, pa čak i kada na sebi ima preširoke majice i sportski outfit. Svoju dugačku kosu svezala je u punđu, a Shawn je također bio sportski odjeven. Par živi na relaciji Los Angeles - Miami, a u oba grada imaju kuće.

Prije nekoliko dana Camila se našla na udaru kritika obožavatelja diljem svijeta jer je na svom profilu na Tumblru prije nekoliko godina imala rasističke komentare. Ispričala se svima te je rekla kako je to učinila zbog nepromišljenosti.

Slavna ljepotica svijet je zaludjela scenama iz spota "Senorita" koji je snimila upravo sa Shawnom Mendesom, a zahvaljujući pjesmi dobili su nekoliko nagrada. Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019. godine. Neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene