voli privatnost

Povukla se iz glume i tajila trudnoću u 48. godini, a sad je prvi put progovorila o majčinstvu

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz vijest o rođenju kćeri Raddix Chloe Wildflower je podijelila krajem prošle godine na Instagramu. Istaknula je kako neće objavljivati fotografije kćerkice, no da je jako slatka.

Cameron Diaz (47) povukla se iz svijeta glume 2014. nakon što je snimila posljednji film "Annie", a sada je prvi put progovorila o novoj ulozi u svom životu.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Naime, Cameron je u braku s glazbenikom iz benda Good Charlotte Benjijem Maddenom (40) s kojim je dobila kćer Raddix Chloe Wildflower krajem prošle godine. Glumica je u javljanju uživo na prijateljičinom Instagramu prvi put podijelila kako se snalazi kao majka. 

"Volim biti majka. To je najbolji, najbolji, najbolji dio mog života", rekla je Cameron. Dodala je kako je njezin muž divan otac i kako se osjeća sretno jer je uvijek pri ruci, a na kraju dana dobije vrijeme za sebe dok on pazi na njihovu kćer. 

"Obično vrijeme provodim kuhajući, čisteći ili brinući za moje dijete, a obično sve to radim u isto vrijeme. Moram kuhati po noći. Popijem si vina svaku večer jer to je moj način opuštanja nakon cijelog dana", ispričala je Diaz. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday morning! #sundaymorningworkout #holidaydowntime #chillaxingwithmydogs

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Glumica je istaknula da pandemija koronavirusa nije promijenila njezin način života jer ona i inače živi kao da je u karanteni otkad joj se rodila kći. 

"Moj život je bio miran u posljednje vrijeme jer ona tek ima tri i pol mjeseca. No prijatelji su mi dolazili cijelo vrijeme, a sada ne vidim nikog od njih. Unatoč svemu lijepo mi je i volim biti doma s mužem, djetetom i kuhati", ispričala je Cameron. 

"Ipak, u isto vrijeme je ludo jer ne možeš nigdje među ljude", zaključila je glumica. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene