ovo nije svaki dan!

Naš domaći par ovu posebnu priliku je iskoristio za jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti

Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Slaven Branislav Babic 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković +11 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Galerija

Bruno Petković i Iva Šarić u nedjelju su u jednom zagrebačkom kafiću sa ostatkom ekipe slavili osvojenu broncu na Svjetskom prvenstvu.

Naš reprezentativac Bruno Petković i njegova zaručnica Iva Šarić rijetko se pojavljuju u javnosti, no ovog puta imali su poseban razlog za slavlje. 

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Naime, Vatreni su se vratili iz Katra s osvojenom broncom oko vrata, a u Zagrebu ih je čekao pravi spektakularni doček.

Nakon proslave na Trgu bana Josipa Jelačića, nogometaši su se sa svojim boljim polovicama i ostatkom ekipe zabavljali u jednom zagrebačkom kafiću.

Fotografi su tako ulovili našeg zgodnog Brunu i Ivu tijekom ulaska, a na njihovim licima mogla se vidjeti sreća.

Iva je za ovu priliku odjenula bijelu haljinu na koju je zaogrnula smeđi kaput, a lagani valovi u kosi dodatno su podignuli cjelokupni izgled.

Bivša manekenka svog voljenog podržavala je na utakmicama u Katru, a fotografi su zabilježili čak i strastveni poljubac na tribinama

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Podsjetimo, za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 1 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 +24 Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 +18 Franka Batelić, Viktor - 2 Celebrity Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene