Reakcije na terorizam

'Teroristi žele poremetiti normalnost'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Putem društvenih mreža za Pariz se mole i brojne slavne zvijezde.

Brojna slavna lica putem medija i društvenih mreža poslali su poruke mira u Pariz i obratili se svima koji su izgubili voljene napadu koji se dogodio u petak u Parizu.
Glumac Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett mole se za sve žrtve i njihove obitelji.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

'Jada i ja bili smo budni cijelu noć i to je bio jedini predmet našeg razgovora. Pitali smo se što možemo napraviti, gdje je tome kraj i kako to sve zaustaviti? Smatram sebe čovjekom koji voli sve ljude i osjećam da imam neku odgovornost, ali što mogu napraviti?', pitao se Will Smith.

Anonymousi proglasili 'totalni rat' Islamskoj državi

Svoj stav iznio je i slavni glumac Ian McKellen.

'Teroristi žele poremetiti normalnost, a ako želimo nešto učiniti, moramo ostati normalni. Radite što i inače radite', poručio je.

'Znamo to sve još od 11. rujna i nitko se nije borio protiv njih. Ne za stvarno barem. Nema američkih, britanskih ili francuskih trupa na području Sirije'rekao je slavni glumac Michael Caine.

'To je stravičan događaj iznad kojeg se treba izdignuti i treba pronaći nešto što možemo napraviti u vezi toga na konstruktivan način. Nešto možemo naučiti iz svega ovoga, ne smijemo zaboraviti na to', rekao je Harvey Keitel.

Putem društvenih mreža za Pariz se mole i brojne slavne zvijezde.

 

 

My love prayers and thoughts are with the families of this horrible tragedy. #prayforparis

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

As the sun rises in this beautiful city we remember the people that have died and the families that have lost loved ones... Our thoughts are with you all... PrayForParis

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene