Ima svoj tip

Kim Kardashian uništila mu je karijeru i život, no on danas ljubi njezinu dvojnicu

Kris Humphries (Foto: Profimedia) Kris Humphries (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kris Humphries (Foto: Profimedia) Kris Humphries (Foto: Profimedia) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Galerija

Kris Humphries i Kim Kardashian u braku su izdržali 72 dana, a razvod nije bio nimalo lijep.

Za košarkaša je cijeli svijet saznao nakon što se u njega zaljubila slavna Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Najpoznatija starleta na svijetu danas je u sretnom braku s reperom Kanyeom Westom s kojim ima troje djece, no on joj je bio treća sreća i to doslovno. Naime, Kim je prije njega dva puta bila u braku, no oba su neslavno propala.

Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prvi put se udala 2000. godine sa samo 19 godina za glazbenog producenta Damona Thomasa, no već 2003. godine dotični je zatražio razvod. Kim je kasnije otkrila kako je u braku bila fizički i emocionalno zlostavljana.

Nedugo nakon toga počela je hodati s pjevačem Ray J-jem s kojim je snimila porno uradak koji ju je vinuo u zvjezdanu orbitu, no ni ta veza nije potrajala. Uslijedilo je još nekoliko veza i avantura, sve do listopada 2010. godine, kada je upoznala NBA košarkaša Krisa Humphriesa s kojim se i vjenčala u kolovozu 2011. godine na glamuroznom vjenčanju.

Međutim, 72 dana kasnije, Kim je predala papire za razvod, a u jednom kasnijem intervjuu priznala je kako je znala da je njen brak gotov još na medenom mjesecu. I jedan izvor blizak paru još tada je otkrio kako je košarkaš prisilio svoju suprugu da odu na medeni mjesec, iako je ona samo htjela preseliti u New York zbog snimanja novih epizoda svog showa "Kourtney & Kim Take New York".

Kim i Kris službeno su se rastali u lipnju 2013. godine nakon nekoliko sudskih bitaka i javnog blaćenja s obje strane te samo tjedan dana prije nego je Kim rodila svoje prvo dijete, malenu North West.

Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iako Kim nije bila žena njegovog života, čini se kako je svakako njegov tip, jer košarkaš već neko vrijeme ljubi crnku koja fizički nalikuje upravo njoj. O njoj se ne zna gotovo ništa, no medijima je bilo dovoljno da sliči na slavnu starletu kojoj posao iz godine u godinu samo cvjeta. Par je nedavno viđen nakon romantičnog ručka, a košarkaš nije skidao osmijeh s lica.

Kris Humphries (Foto: Profimedia) Kris Humphries (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S druge strane, Kris trenutno nema potpisan ugovor s niti jednim klubom, a više nije niti približno zanimljiv javnosti kao što je bio dok je bio s Kim. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene