grudi prekrila kristalićima

Spektakularan povratak Beyonce: Pjevačica gotovo gola najavila izlazak svojeg novog albuma

Beyonce - 7 Beyonce - 7 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 7 Beyonce - 1 Beyonce - 2 Beyonce - 3 Beyonce - 4 Beyonce - 5 Beyonce - 6 Beyonce - 8 Beyonce - 9 Beyonce - 10 +8 Beyonce - 11 Galerija

Beyonce je svoj novi album ''Renaissance'', koji izlazi krajem srpnja, najavila gotovo gola - grudi i intimne dijelove prekrila je samo kristalićima.

Pjevačica Beyonce dugo je izbivala iz javnosti otkako je na svijet donijela blizance 2017. godine, a posljednji album ''Lemonade'' izdala je 2016. godine.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Na svojem Instagramu pjevačica je sada najavila novi album ''Renaissance'', koji bi trebao izaći krajem srpnja ove godine, a album je promovirala pozirajući na staklenom konju gotovo potpuno gola, dok su joj kristalići prekrivali grudi i intimne dijelove tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Obožavatelji su u komentarima preplavljeni emocijama jer su jedva dočekali neku obavijest od pjevačice o novom albumu, a pogotovo zato što je dugo izbivala iz javnosti.

''Počašćen sam što sam dobio ovu vijest od tebe!'', ''Srce mi je stalo, počinjem štedjeti!'', ''Ubuduće pošalji upozorenje! Konačno!!!'', pisali su joj uzbuđeni fanovi.

Beyonce je od 2017. izdala nekoliko pjesama, a glas i pjesme posudila je i za film ''Kralj lavova'' koji je izašao 2019. godine.

Glazbena diva u braku je s reperom Jay Z-jem od 2008. godine, a njihov su brak obilježili i skandali kad su medijima počele kružiti priče o njegovu preljubu.

Pjevačica je suprugu sve oprostila te su obnovili vjenčane zavjete, a zajedno su dobili i kćer Blue Ivy, koja se rodila 2012. godine, te blizance Rumi i Sira.

Queen Bey, kako je nazivanju njezini fanovi, sa svojom je obitelji nekoliko puta ljetovala i u Hrvatskoj, a posljednji put obitelj Carter u Lijepoj Našoj bila je u rujnu 2020. godine, kad posjetili nekoliko otoka, a pjevačica je tamo proslavila svoj 39. rođendan.

To nije prvi put da su Bey i Jay posjetili Hrvatsku. Uživali su na Hvaru i u Dubrovniku 2009. godine, a njihova kći Blue Ivy navodno je dobila ime upravo po plavom bršljanu s našeg najsunčanijeg otoka.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 2 +20 Cameron Diaz - 1 Celebrity Poznata holivudska plavuša s početka 2000-ih godina otkrila pravo iznenađenje, najavila veliki povratak na filmske ekrane!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz +25 Pedro Soltz - 8 Celebrity Atraktivni Brazilac kojeg smo gledali u našem hit-showu raspametio je obožavateljice vrućom objavom, ali i osmijehom od milijun dolara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene