Dito zasjala

Udala se bosa: 'Bilo je to vjenčanje iz mojih snova'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kontroverzna pjevačica Beth Ditto poznata je po svojih nekonvencionalnim pravilina, a sada se i udala za dugogodišnju ljubav.

Rock pjevačica Beth Ditto frontmenica grupe 'Gossip' udala se za svoju dugogodišnju djevojku Kristin Ogata na ceremoniji u egzotičnom Mauiju na Hawaiima.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Williama i Kate - 2 Golupčići! Od ovog trenutka prošlo je 12 godina, a otkriveno je što su si William i Kate šaputali nakon što su rekli sudbonosno da

32-godišnja pjevačica poznata je po svojem buntu, a tokom karijere je odbijala smršaviti te je javno govorila o svojim gay pravima. No za ceremoniju je ipak odlučila igrati tradicionalno, pa se udala u bijelo haljini koju je dizajnirao Jean Paul Gaultier, dok je njezina partnerica bila u odijelu i bijelim tenesicama. Beth je bila bosa, a osmijeh joj nije silazio s lica.

>> Angelina Jolie i Brad Pitt mijenjaju planove - vjenčat će se na brodu?

Fotografiju s vjenčanja podijelila je na svojem Facebook profilu. Njih dvije upoznale su se poslovno, jer je Kristen u početku bila Ditina asistentica.

'Napokon smo se vratile kući i oporavljamo se od svih sjajnih stvari koje su se dogodile, uzbuđena sam što mogu s vama podijeliti fotografiju s vjenčanja. Hvala našoj obitelji i prijateljima na ljubavi i podršci. Veliko hvala i Jean Paul Gaultieru koji je ostvario moje snove s ovom haljinom', poručila je pjevačica putem Facebooka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene