imao je samo 28 godina

Smrt jednog od najpopularnijih glazbenika svijeta šokirala je sve, njegova obitelj sada je otkrila nepoznate detalje

Avicii (Foto: Profimedia) Avicii (Foto: Profimedia) Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii (Foto: Profimedia) Klas Berling i Avicii (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (Foto: Instagram) Avicii : (Foto: Profimedia) Avicii : (Foto: Profimedia) Avicii (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (Foto: Getty Images) +9 Avicii (Foto: Getty Images) Galerija

Aviciijev otac Klas ispričao je što se s njegovim sinom događalo kada bi se svjetla reflektora ugasila, a naglasio je kako je on bio srameđljivi introvert koji se nije znao nositi sa slavom.

Tragična smrt poznatog DJ-a Aviciija šokirala je svijet prije više od tri godine, a njegov otac Klas Bergling sada je progovorio o tome što je njegov sin mislio o planetarnoj slavi koju je imao.

Pogledaj i ovo showbuzz Dosta mu je Ima samo 26 i odlazi u mirovinu: 'Moja karijera nikada nije bila vođena novcem'

Klas je u intervjuu za Sunday Times rekao kako je njegov sin bio sramežljivi introvert koji se nije znao nositi sa svjetskom slavom koju je odjednom dobio.

Slavni DJ otvoreno je pričao o svojoj ovisnosti o alkoholu dok je bio na vrhuncu slave. Putovao je diljem svijeta te je imao užurbani ritam, a njegov otac je sada rekao kako je s ostatkom obitelji i Aviciijevim menadžmentom organizirao "intervenciju" kako bi ga pokušali spasiti. Upravo taj događaj mu je jedan od najbolnijih u životu.

"Bio je to jedan od najtežih trenutaka u mom životu jer sam imao osjećaj da sam izdao svoga sina. Ali morali smo to napraviti", kaže Klas. Dodaje kako je bio naivan jer je u tom trenutku mislio da će klinika za odvikavanje riješiti sve probleme njegova sina.

Aviciijevo pravo ime je Tim Bergling, a bio je jedino dijete svojih roditelja. Tragično je preminuo 20. travnja 2018., a imao je samo 28 godina. Njegov otac je u intervjuu ispričao kako je Tim bio najsretniji dok je stvarao glazbu u svojoj sobi, daleko od svih.

Često je izostajao iz škole upravo zbog glazbe, a proslavio se 2011. godine hitom "Levels". Njegovi roditelji sada kažu kako se on nikada nije naviknuo na stil života koji je vodio otkako se proslavio. "Vrlo se lako naviknuti na alkohol, pogotovo zbog samopouzdanja koje ti daje. Međutim, postao je ovisan i nastali su problemi", kaže njegov otac.

Glazbeniku je bilo dosta njegovih brojnih nastupa, a 2016. mu je taj svijet slave bio previše nakon što je u osam godina imao više od 800 koncerata. Svojedobno je otvoreno rekao da ne voli biti u centru pozornosti i da svoje živce smiruje alkoholom prije velikih gaža. Osim s ovisnosti, Avicii se borio i s depresijom.

Prije dvije godine Aviciijevi roditelji Klas i Anki Liden su pokrenuli zakladu pod njegovim imenom u čast svoga sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene