Osvojila njegovo srce

Nakon dva propala braka ovaj poznati latino šarmer sreću je pronašao u 20 godina mlađoj ljepotici

Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Antonio Banderas (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Galerija

Slavni glumac Antonio Banderas i njegova djevojka Nicole Kimpel zrače srećom.

Poznati holivudski latino glumac, Antonio Banderas (58), za kojim uzdišu mnoge žene svijeta još jednom je pokazao tko je ljepotica koja mu je osvojila srce. 

Pogledaj i ovo Polina Glen (Foto: Instagram) Teško joj je odoljeti Nije sramežljiva: Jasno je čime je mlađahna plesačica osvojila srce 32 godine starijeg glumca

Predivna Nicole Kimpel (38), Nizozemka mlađa 20 godina od holivudskog glumca, oduševila je svojom pojavom u crvenoj haljini na događaju u Malagi. Slavni par zračio je glamurom, a na licima im se jasno ocrtavala sreća i zaljubljenost. 

Plava ljepotica naglasila je svoju figuru uskom crvenom toaletom, a Banderas je na sebi imao elegantno crno odjelo i bijelu košulju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night going to Awards Gala, held at the High School Of Performing Arts and Dance (ESAEM) at Teatro Cervantes in Malaga, Spain

Objavu dijeli Nicole Kimpel (@nickykim2807)

Poznati je glumac dugo godina slovio za jednog od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, a njegovom španjolskom seksi naglasku mnoge dame nisu odoljele. Ipak, zvijezda Almodovarovih filmova nikada nije bila sklona raskalašenom i promiskuitetnom životu. 

Banderas se prvi puta oženio 1986., a taj se brak s Anom Lezom održao se na životu deset godina. Nakon razvoda, španjolska se zvijezda zaljubila i ubrzo oženila kolegicom i glumicom Melanie Griffith. Par je zajedno dobio i kćer, Stellu del Carmen Banderu, a njihovu je ljubav osim djeteta Melanie okrunila i tetovažom Banderasovog imena na svojoj desnoj ruci. 

Iako su slovili za jedan od najdugovječnijih i najsretnijih holivudskih parova, 2014. došao je kraj i njihovoj ljubavi. Par je objavio priopćenje za medije u kojem su naveli kako se razvode no da ostaju prijatelji i veliki saveznici do kraja života. 

Službeni razlog rastave bile su slavne "nepomirljive razlike", sintagma koju mnogi slavni parovi koriste ne bi li zataškali stvarne uzroke bračnih brodoloma. Nakon gotovo 19 godina braka, Melanie i Banderas više nisu krstarili crvenim tepisima zajedno.  

Na kraju je čini se glumac pronašao sreću s dvadeset godina mlađom Nicole Kimpel. Par je započeo svoju vezu 2014. godine, nedugo nakon njegova razvoda.

Nicole je česta pratnja svom poznatom dečku na crvenim tepisima, a par uvijek oduševi elegantnim i glamuroznim kombinacijama, a tako je bilo i ovog puta. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi Bandido 🖤 . . . 📸 @bbk_1290 #love#alwaystogether#romanticdiner#couple#fashion#sundayfunday#happymoment

Objavu dijeli Nicole Kimpel (@nickykim2807)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene