Njegova najveća podrška

Plazibata je nakon poraza poljupcima tješila njegova atraktivna djevojka koju nazivaju splitskom barbikom!

Antonio Plazibat i Martina Dulčić Antonio Plazibat i Martina Dulčić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Plazibat i Martina Dulčić - 1 Antonio Plazibat i Martina Dulčić - 3 Martina Dulčić - 3 Antonio Plazibat i Martina Dulčić - 5 Martina Dulčić - 7 Antonio Plazibat i Martina Dulčić - 2 Antonio Plazibat i Martina Dulčić - 4 Martina Dulčić - 1 Martina Dulčić - 2 Martina Dulčić - 4 +9 Martina Dulčić - 5 Galerija

Antonio Plazibat u vezi je s atraktivnom Martinom Dulčić, koja je sada još jednom pokazala da mu je najveća podrška u karijeri.

Najbolji hrvatski kickboksačAntonio Plazibat poražen je u meču karijere protiv Tariqa Osara u nizozemskom Rotterdamu.

Nakon poraza se ispričao brojnoj hrvatskoj publici te je otkrio i da je u meču slomio ruku.

Našem najboljem kikboksaču velika je podrška njegova djevojka Martina Dulčić koja ga iz prvih redov vjerno bodri na njegovim mečevima, a poslije poraza utješila ga je poljupcima.

"Tri runde borit se sa slomljenom rukom i ne odustati... Svakim danom me sve više fasciniraš, tolika volja za borbom čak i kad ti tijelo nije u stanju ići dalje ti ne odustaješ. Toliko sam ponosna na tebe večeras", napisala je Martina uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila a Instagramu, a zatim je citirala i pokojnog papu Ivana Pavla: "Nećete pronaći ljubav bez križa, a križ nećete moći nositi bez ljubavi."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Dulčić (@martina.dulcic)

Atraktivna Martina vrlo je popularna na Instagramu, gdje je prati više od 32 tisuće ljudi, a zbog izgleda je nazivaju i splitskom barbikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Dulčić (@martina.dulcic)

Antonio ne krije koliko mu znači njezina podrška, o čemu je jednom prilikom pričao u emisiji In Magazin.

"Imam videa di ona kriči, a ono ženski glasić se čuje, pa se ovi okolo smiju pa su i oni počeli navijati ja mislim da je veća nervoza svima njima što me gledaju nego meni", kazao je tada kikboksač.

Antonio je inače i brat našeg plesača i influencera Luciana Plazibata, koji je u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" pratio događaje iz backstagea u emisiji "Live s Lucianom" na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 5 Celebrity Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić +25 Danijela Martinović s majkom Ivkom Celebrity Na ovakve fotografije Danijele Martinović nismo navikli, pokazala je kako uživa u morskim radostima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene