Kakvo tijelo!

Žena jednog od najboljih nogometaša svijeta uzor je mnogima, a pobrinula se da njezino istezanje na plaži nitko ne propusti

Anna Lewandowska - 5 Anna Lewandowska - 5 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Lewandowski i Anna Lewandowska Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 2 Anna Lewandowska - 3 Anna Lewandowska - 4 Anna Lewandowska - 5 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 2 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 5 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 6 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 8 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 7 +2 Robert Lewandowski i Anna Lewandowska - 4 Galerija

Anna Lewandowska snimljena je na plaži u Palmi de Mallorci gdje se istezala, a uz nju je bila pomoćnica koja je sve zabilježila kamerom.

Nogometaš Robert Lewandowski i supruga Anna Lewandowska trenutno uživaju u Španjolskoj, na Majorci, i mame poglede gdje god se pojave.

Par su paparazzi prvo ulovili na romantičnoj večeri, prije koje je slavni nogometaš pokazao da je pravi Instagram suprug i fotografirao je svoju ženu.

Zatim je Anna snimljena bez Roberta na plaži u Palmi de Mallorci i to tijekom razgibavanja, a uz nju je bila vjerna pomoćnica koja je sve bilježila kamerom. U ružičastom sportskom kompletu pokazala je i rezultate napornih treninga koji se na njoj itekako vide.

Anna je diplomirala kineziologiju i u rodnoj Poljskoj je sinonim za fitness, a ostvarila je i brojne uspjehe u karateu te ima vlastiti brend zdrave prehrane Foods by Anna.

Kada ne bodri supruga s tribina, održava fitness-seminare, radi kao osobna trenerica i brine o njihovim kćerkicama, četverogodišnjoj Klari i jednogodišnjoj Lauri.

Mnogi sigurno još pamte i zanimljiv način na koji je Robert otkrio da će postati otac. Napravio je to nakon što je zabio gol na utakmici u prosincu 2016. godine, koji je proslavio tako što je stavio loptu ispod majice kao trudnički trbuh.

Otkako je rodila prvu kćer, Anna je odustala od natjecanja u karateu, a od tada je objavila i svoj program vježbanja i prehrane za poslije poroda.

Na Instagramu često dijeli i svoje motivacijske fotke iz teretane te fitness savjete, a prati je više od četiri milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗻𝗻𝗮 𝗟𝗲𝘄𝗮𝗻𝗱𝗼𝘄𝘀𝗸𝗮 (@annalewandowskahpba)

Robert i Anna u braku su od 2013. godine. Vjenčali su se u gradu Serock u Poljskoj nakon pet godina veze, a upoznali su se dok je današnji igrač Bayerna još gradio karijeru u poljskom nogometnom klubu Lech Poznan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +15 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene