''kao na katapultu...''

Anja Alavanja doživjela neugodno iskustvo na skijanju: ''Svi vrište kao na vlaku smrti, što me dodatno prestravilo!''

Anja Alavanja Viljevac - 2 Anja Alavanja Viljevac - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac - 1 Anja Alavanja Viljevac - 3 Anja Alavanja Viljevac - 5 Anja Alavanja Viljevac - 1 Anja Alavanja Viljevac - 2 Anja Alavanja Viljevac - 3 Anja Alavanja Viljevac - 1 Anja Alavanja Viljevac - 2 Anja Alavanja Viljevac - 3 Anja Alavanja Viljevac - 1 +19 Anja Alavanja Viljevac - 13 Galerija

Anja Alavanja Viljevac trenutno se nalazi na skijanju, a svojim pratiteljima ispričala je što joj se to strašno dogodilo na stazi.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac podijelila je fotografiju na kojoj pozira u skijaškom odijelu na ski stazi, a u opisu je otkrila pratiteljima zbog čega od sada više neće obožavati toliko skijanje.

"Dan je počeo s “oooobožavam skijanje!!!”. Onda se pri vrhu vrijeme pokvarilo, navukli se oblaci, počeo je puhati jak vjetar i padati snijeg. Skijamo mi, i sjednemo na onu otvorenu sedežnicu vulgaris, trosjed. U jednom trenu sedežnica se naglo zaustavi, a mi od te sile odletimo u zrak. A tko leti, mora i pasti. Svi vrište kao na vlaku smrti, što me dodatno prestravi. Idemo gore dolje, kao na katapultu. Gledam tu sajlu koja se ne smiruje, već nas baca kao list na vjetru. Stisla se ja uz muža i vičem “mene je straaaah”. Trajalo je to 15-ak sekundi…dovoljno da više ne obožavam skijanje", započela je pa dodala:

"Eto, ne znam je li vjetar doprinio ludoj vožnji, ali to nikada nisam doživjela. Eto, jedan motivacijski post za sve one koji kreću put Alpa. Ništa nam se nije dogodilo, a malo straha nikog nije ubilo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Alavanja Viljevac (@anja_alavanjaviljevac)

"Uff, noćna mora mi je to odavno", "Ništa staze samo s gondolama", "Ajme užasa! Sad si to zamišljam još da sam s djecom na sedežnici što lagano izaziva strah i u idealnim uvjetima", "Ljepotice naša čuvaj nam se", glasili su neki od komentara.

Anja na društvenim mrežama često voli dijeliti svoja iskustva i dogodovštine koje doživi, a sve to proživljava sa svojim suprugom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, za kojeg se udala 2021. godine, pet mjeseci nakon što je na svijet stigao njihov sin Dan.

Voditeljica iza sebe ima propali brak s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima još dvojicu sinova, a razvod su od javnosti uspjeli sakriti čak godinu dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Celebrity Šuput se opet javila iz aviona, najavila novu destinaciju, a fanovi su joj u komentarima poručili svoju želju!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Matija Vuica Sandra Perković i Severina - 1 Sandra Perković i Severina - 2 Matija Vuica - 3 +29 Matija Vuica - 4 Celebrity Nakon najsretnijeg dana u životu, Sandra Perković suočila se s teškim trenucima, uvijek je tu za svoju prijateljicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene