krenula dalje?

Angelina Jolie uhvaćena u društvu 21 godinu mlađeg kolege koji je nedavno raskinuo zaruke, je li to nova ljubav?

Angelina Jolie Angelina Jolie Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Paul Mescal Paul Mescal - 2 Paul Mescal - 1 Paul Mescal - 3 Angelina Jolie Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 2 +5 Angelina Jolie i Zahara Jolie - 3 Galerija

Angelina Jolie i Paul Mescal snimljeni su zajedno u kafiću u Londonu nakon što je ona gledala njegovu predstavu "Tramvaj zvan čežnja".

Angelina Jolie i Paul Mescal snimljeni su kako zajedno piju kavu nakon što je ona gledala njegovu izvedbu u predstavi "Tramvaj zvan čežnja" u kazalištu Almeida u Londonu, a pridružila im se i Angelinina kći Shiloh, koju je dobila s Bradom Pittom.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

26-godišnji Paul odnedavno je samac, a čini se da je uživao u razgovoru s 47-godišnjom Angelinom i mnogi se pitaju postoji li među njima nešto više od običnog prijateljstva unatoč velikoj razlici u godinama.

Mladi glumac i njegova sada već bivša zaručnica Phoebe Bridgers prekinuli su ubrzo nakon što su objavili vijest o zarukama, a ona je  potaknula glasine o romansi s Boomom Burnhamom nakon što su očijukali u jednoj televizijskoj emisiji pred svima, samo nekoliko tjedana nakon raskida zaruka. 

Paul se proslavio u seriji "Normal People", bio je nominiran i za nagradu Emmy, a časopis GQ proglasio ga je prošle godine najutjecajnijim mladim muškarcem.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +33 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari pozirala u pripijenoj opravici bez jednog dodatka i poslala važnu poruku ženama: ''Pozdrav djevojkama koje...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene