A sve zbog Gorana

AGASSI OTKRIO Evo što mu je prva asocijacija na Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teniska legenda Andre Agassi stigao je u Umag. Za Dnevnik.hr otkrio je što ga najviše fascinira u Hrvatskoj te kada će oploviti našu obalu!

U Umag su stigli slavni tenisači, među njima i legendarni Andre Agassi, Goran Ivanišević i Juan Carlo Ferrero. Konferencijom za medije najavljen je egzibicijski meč na kojem će sudjelovati. Agassi je za Dnevnik.hr dao intevju, u kojem je otkrio što ga je najviše fasciniralo u Hrvatskoj te kada planira oploviti našu obalu.

Pogledaj i ovo Goran i Emanuel Ivanišević Zajednički izlazak Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

'Ovo je moj prvi posjet Hrvatskoj, i ne mogu vjerovati da sam tu. Posebno mi je drago što sam tu zbog Gorana, koji mi je jako drag, i jako sam se veselio njegovom uspjehu na Wimbledonu', kazao je Agassi. Dodao je da je oduševljen hrvatskom prirodom i ljudima. 'Od gradonačelnika sam dobio monografiju i vino. Ljudi su predivni, lijepi i visoki i oduvijek mi je to prva asocijacija na Hrvatsku. Za to je zaslužan Goran', dodaje Agassi.

Iako ovo ljeto neće provesti na našoj obali, planovi za sljedeće ljeto su jasni. 'Namjeravam uzeti brod i oploviti cijelu vašu obalu', rekao je slavni tenisač. Ova teniska legenda danas uživa u obiteljskom životu uz tenisačicu Steffi Graf. 'Tajna mog uspješnog braka sa Steffi Graf je razumijevanje i poštovanje. Imamo iste ciljeve, moj otac je bio strog prema meni, ali ja nisam takav. Djeca se razvijaju kako žele, ali ipak pazim na disciplinu', jasan je bio Agassi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene