Croatian summer

Domaća diva: Volim plivati gola, ali čuvam se paparazza'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka je promovirala pravi ljetni hit 'Croatian Summer' u suradnji s grupom 'Karma'. Otkrila je i neke zanimljive stvari.

'Obožavam brod, mogla bih živjeti na brodu, a to sam otkrila prije nekih petnaestak godina', rekla je Alka Vuica na promociji novog ljetnog singla Croatian Summer, kojeg je snimila zajedno s grupom Karma.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Kantautorica je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje je otkrila da je sama radila styling za videospot te da je željela da se osjeti utjecaj Jamajke, u kojoj je nedavno boravila.  

Alka se vratila s Jamajke: 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe'

'Dok smo snimali spot, pratilo nas je baš neko karipsko vrijeme. A dok sam vozila auto osjećala sam se stisnuti kao neka mišica. Naime dobila sam auto iz 1968., kakvog vozi i Brigitte Bardot. Bilo me strah da se nešto ne dogodi', kazala je Vuica.

Nakon što će ljeto provesti uglavnom na ovim prostorima, u rujnu se sprema posjetiti Ibizu. 'Volim normalne ili divlje plaže, nikako nudističke. Iako se sunčam u toplesu i volim plivati gola, čuvam se paparazza', priznala je Alka kazavši da je ljeti njeno omiljeno piće ipak voda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene