''Volim vas. 5/5''

Prijović se emotivno oprostila od Zagreba poslije pet rasprodanih koncerata, uz spektakularni video podijelila je i nekoliko jakih riječi!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Marko Lukunic/PIXSELL/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i MC Stojan - 7 Aleksandra Prijović i MC Stojan Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Aleksandra Prijović i MC Stojan - 1 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 2 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 3 +20 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 Galerija

Aleksandra Prijović javila se na Instagramu i obratila svojoj publici nakon pet prekrasnih noći koje je proživjela u Areni Zagreb.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović zabavljala je pet noći svoju vjernu publiku u zagrebačkoj Areni.

Nakon završetka koncerata odlučila im je svima zahvaliti na svemu što su joj priredili i otkrila je kakve su je emocije obuzele.

Objavila je video u kojem snima publiku kako s upaljenim bljeskalicama u sav glas pjeva njezinu pjesmu ''Devet života'', a na njezinu licu vide se suze radosnice.

"Hvala vam za pet nezaboravnih i prelijepih noći. Hvala na gostoprimstvu, hvala što ste svaku pjesmu pjevali uglas, hvala na svakom osmijehu i suzi. Volim vas. 5/5", napisala je Prija u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

"Zaslužuješ i šestu, i sedmu, i desetu, i dvadesetu arenu! Ma stadione zaslužuješ! Svaka čast, pod dojmom sam od sinoć. Ti si, Aleksandra, novi nivo", "Kakva emocija, kakav koncert, svaka ti čast, divna ženo", "Bravo, Aleks", "Šećeru", "Dođi nam opet", "Očekujemo i šesti koncert", samo su neki od brojnih komentara.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović u sklopu aktualne turneje rasprodala je pet koncerata u Areni Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo. Svaki koncert obilježila je i vrhunska produkcija koja prati turneju i koja je svima koji su imali priliku biti dio jednog od rekordno rasprodanih koncerata zasigurno omogućila uspomene koje će dugo pamtiti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +24 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonku kojoj se čudi cijeli svijet ni hladnoća nije spriječila da pokaže svoju raskoš, a nemojte da vas zavaraju njezini zimski dodaci!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović sa sinom - 2 Aleksandra Prijović sa sinom - 1 Aleksandra Prijović sa sinom - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Maya Berović i Aleksandra Prijović Celebrity Pogledajte emotivni trenutak kada je maleni sin Aleksandre Prijović zapjevao s njom u Areni: "E neka sam doživjela i ovo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene