Kako će to završiti?

Prije mjesec dana djevojka ga je fizički napala i završila u zatvoru, a sada će mu roditi dijete

Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron i Leslie Carter (Foto: AFP) Aaron Carter (Foto: Instagram) +0 Aaron Carter (Foto: Instagram) Galerija

Aaron Carter objavio je službenu vijest da čeka dijete s Melanie Martin koja je bila uhićena jer ga je fizički napala.

Kontroverzni pjevač i mlađi brat popularnijeg Nicka Cartera iz Backstreet Boysa, 31-godišnji Aaron Carter čeka svoje prvo dijete s djevojkom Melanie Martin koja je prije samo nekoliko tjedana uhićena jer ga je navodno fizička zlostavljala.

Pogledaj i ovo Aaron Carter (Foto: Instagram) Opet problemi Brat slavnog pjevača niže skandal za skandalom: Zaratio s cijelom obitelji, a sad ga je napala i djevojka

Vijest da će postati otac Aaron je objavio u javljanju uživo na profilu na Instagramu.

"Očitom imam dijete na putu. Sigurno ću biti zaposlen otac. Ovo je službena objava, trudni smo", rekao je pjevač pokazavši pratiteljima pozitivan test na trudnoću i nešto kasnije podijelio fotografiju golog tetoviranog tijela uz natpis "tijelo tate".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Njegova djevojka Melanie nedavno je bila uhićena jer je navodno fizički napala Aarona koji ju je optužio kako laže da nosi njegovo dijete, prenio je tada TMZ.

Sada je pak u razgovoru za magazin People potpuno promijenio mišljenje i ne krije sreću što će biti otac.

"To želimo oboje. Oboje smo pokušavali, usredotočen sam samo na budućnost i na to da ću postati otac, želim biti dobar otac. Glazbena karijera ide dobro, a turneje, linija odjeće i sve te stvari mi nisu neophodne u životu. Obitelj mi je najvažnija", izjavio je.

Stvari između Aarona i Melanie su bile eskalirale 29. ožujka navečer zbog čega ih je morao posjeiti šerif i odvesti Melanie u pritvor gdje je bila zadržana nekoliko dana, sve dok nije plaćena jamčevina u iznosu od 50 tisuća dolara. Ubrzo nakon incidenta par se ponovno zapratio na Instagramu, a njihovim je pratiteljima postalo jasno da su se pomirili.

Prije Melanie, Aaron je bio u vezi s umjetnicom Linom Valentinom koju je također optužio za nasilje u obitelji, a prije svađe djelovali su nerazdvojno i zaljubljeno. Osim što je tetovirao njezino ime na lice, a šuškalo se i o zarukama.

Krajem prošle godine progovorio je javno o mentalnim problemima i poremećajima koji su mu dijagnosticirani, a bio je i hospitaliziran.

"Službena dijagnoza mi je da patim od višestrukog poremećaja ličnosti, shizofrenije, akutne anksioznosti, maničan sam i depresivan. Propisani su mi lijekovi", izjavio je u emisiji The Doctors.

U to vrijeme njegova su braća tražila zabranu njegovu pristupa jer su ga se navodno bojali. Nick je tako pred sudom tvrdio kako mu Aaron prijetio da će ubiti njegovu tada trudnu suprugu i nerođeno dijete, a preminulu sestru je optužio da ga je silovala kada je bio dijete.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy (Foto: Profimedia) William Levy (Foto: Profimedia) William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Profimedia) +0 William Levy (Foto: Instagram) Celebrity Bahatost i seks skandali koštali ga gotovo svega: Nije mu pomogla ni titula "kubanskog Brada Pitta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene