Tko je vama bio najbolji?

Prvih 10 Eurosong finalista: Jedni su neočekivano izborili daljnji prolaz, a neki su zasluženo bliže pobjedi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među prvih 10 finalista Eurosonga su se originalnošću i zanimljivim nastupom istaknule ruska i ukrajinska predstavnica dok pjevačica Destiny s Malte nije ovog puta imala problema s garderobom kao na probi.

U prvom polufinalu Eurosonga u Rotterdamu se 10 država plasiralo u finale, koje je u subotu 22. svibnja, a među njima nažalost nije naša Albina koja je imala odličan nastup. 

Pogledaj i ovo Let 3 nismo ni odabrali pjesmu... Evo tko su favoriti za pobjedu na sljedećem Eurosongu, kladionice Hrvatskoj ne predviđaju dobar plasman!

Neki predstavnici su neočekivano izborili daljnje natjecanje, kako komentiraju gledatelji dok su drugi posve zasluženo bliže pobjedi. Originalnošću i zanimljivim nastupom se istaknula Ruskinja Manizha s pjesmom "Russian Woman", a s tom natjecateljicom se Albina zbližila tijekom proba i otkrila je da su čak zapele u dizalu skupa. 

Mnogima se svidjela i ukrajinska predstavnica  Go_A s pjesmom "Shum". Komentiralo se i poboljšanje nastupa Destiny koja je s "Je Me Casse" odvela Maltu u finale. Pjevačica je imala druge čizme pa nije imala problema s njima kao na prvoj probi na kojoj su joj padale i samo je stajala na pozornici nego je ovog puta bila samouvjerena i uhvatila korak sa svojim plesačicama. Zbog manjkave koreografije na pripremama izgubila je prvo mjesto favoritkinje za pobjedu na Eurosongu. 

Cipranka Elena Tsagrinou s pjesmom "El Diablo" izborila je finale unatoč ranijim navodima da je riječ o plagijatu i da neodoljivo podsjeća na hit-singl "Anywhere" popularne Rite Ore. Mnogi su gledatelji nakon polufinala komentirali da je pjesma očito miks pjesama Rite i Lady Gage te da je nepravedno prošla dalje. 

U finale su prošli i Azerbejdžanka Efendi s pjesmom "Mata Hari", Belgijski bend Hooverphonic s "The Wrong Place", Izraelka Eden Alene sa "Set Me Free", grupa iz LitveThe Roop s "Discoteque", Norvežanin Tix s pjesmom "Fallen Angel" te Šveđanin Tusse s pjesmom "Voices". 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''  

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene