Izlazi uzdignute glave

Blaženka: 'Ja ne smatram da je mene nitko izigrao jer ja nisam niti ću ikad biti dio tuđih igara'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije duelistice, Sara i Blaženka odmjerile su snage u farmerskoj Areni. Blaženka je odabrala dvoboj izdržljivosti, no Sara je ipak pokazala veću spremnost i izborila se za svoj povratak na farmu.

Cilj ovog dvoboja je bio pomoću užeta privući protivnicu što bliže drvenom stupu, dohvatiti tri potkove i ubaciti ih u košaru s imenom, u što kraćem roku.
„Sad mogu reći da sam se časno izborila!“ izjavila je pobjednica Sara te otkrila u čemu je bio štos pobjede: „Znaš šta je njen problem? Što je stavila pojas na pas, ja sam stavila put guzice jer znam da kad sjednem, kad uhvatim ovo da mi ne može guzicu pomaknut Gospe. Ja znam svoju guzicu!“

Pogledaj i ovo showbuzz FelfieHR FelfieHR postao je pravi hit na društvenim mrežama, pridružite nam se i napravite dobro djelo

Nakon mjesec dana, Blaženka se vraća kući u svoju Slavoniju, a njezine posljednje riječi na farmi su bile: „Ja ne smatram da je mene nitko izigrao jer ja nisam niti ću ikad biti dio tuđih igara. Ja sam bila svoja, ono što jesam, i meni je najbitnije da sam na Farmu ušla uzdignute glave, tako i izlazim“

Peti tjedan na farmi bio je poprilično izazovan. Prvi put se dogodilo da farmeri nisu dobili zeleni certifikat za svoj rad, što je kasnije i utjecalo na njihov rezultat ovotjednog Sajma. Aldo je kratko vrijeme izbivao s farme radi bolesti, no vrlo brzo se vratio, a ovoga tjedna farmerska zajednica dobila je i novog člana, Nedjeljka.
Gazdarica Anna ocijenjena je s bijelim ovcama od strane svih farmera, a kao najfarmeri ovoga tjedna izabrani su Anamarija i Ivica.

Primirje na pomolu? Blaženka i Anamarija dijele sličnu životnu priču

PRVA OLIMPIJADA NA FARMI
Nakon dvoboja naši farmeri proveli su uzbudljivu večer. Tako je na farmi održana prva Jesenska seoska olimpijada. U igrama kojima se jača farmerski duh i timski rad farmeri su morali pokazati svoje vještine, ali i fizičku spremu građenu ovih pet tjedana.
Farmeri su se podijelili u tri tima, a igre su bile skakanje u vrećama, utrka balama sijena i povlačenje konopa. Kao najbolji proglašen je Nedjeljkov tim, drugo mjesto osvojio je Sarin, a posljednje mjesto pripalo je Aldinom timu.

Osim što su se farmeri dobro zabavili, osvojili su i nagrade. Pobjednici su postali bogatiji za 10 dukata, pršut na stalku dobila je ekipa koja je osvojila drugo mjesto, a posljednji tim osvojio je kilogram čokolade.
I Nedjeljko, i Sara i Aldo odlučili su podijeliti nagrade sa svima, neovisno u kojem su timu bili, pa su razdijelili međusobno dukate. Nedjeljko je sebi ostavio dva dukata, drugima je dao po jedan. Aldo je svima dao po jednu čokoladu, samo Anamariji dvije, „da ne gladuje“, a Sara je odlučila manji dio pršuta rezervirati za sebe, a ostatak ostaviti svim farmerima.

Farmeri u strahu: Na Farmi se pojavila zmija

Sljedeći tjedan farmere očekuju novi zadaci, jedno veliko iznenađenje, kao i novi Gazda i nove Sluge. Koga će Blaženka postaviti za sljedećeg Gazdu, i tko će unijeti dodatnu pomutnju na najpoznatijem seoskom imanju, doznat ćemo u ponedjeljak!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene