''Roditelji su htjeli...''

Znate li koje je pravo ime Mile Kitića? Svi ga zovu ovako, ali u dokumentima se piše potpuno drugačije

Mile Kitić Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Srpski folker Mile Kitić svoje je ime prilagodio estradi, a evo kako se zapravo zove.

Mnoge zvijezde naše estrade imaju drugačije umjetničko ime od onog pravog koje im piše u rodnom listu, a jedan pjevač među njima posebno se ističe.

Iako zvuči kao pravo, folk-pjevač Mile Kitić zapravo se zove Milojko.

''Roditelji su htjeli da imam tradicionalno ime. Moje pravo ime je Milojko'', ispričao je jednom u televizijskoj emisiji.

Među brojnim poznatima koji imaju drugačije ime su i naši Jasmin Stavros, Jacques Houdek, Dino Merlin, Tedi Spalato, Doris Dragović i brojni drugi.

Inače, rođen je blizu Dervente u Bosni i Hercegovini. 

Kitić ima dvije kćeri, Elenu i Sanju, a u braku je s Martom Savić. Kako ona izgleda, pogledajte OVDJE.

Nedavno je iskeširao i pozamašnu cifru za nekretninu u Dominikanskoj Republici, a u kakvom luksuzu uživa s obitelji pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila fotku bez trunke šminke i sve očarala: ''K'o da su te četiri Boga pravila!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Šuput pokazala kako Bloom izgleda kad ga pogodi pjesma: ''Rođena buduća zvijezda! Kakav šećer, baš se uživio!''

Povezana vijest Celebrity Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

Povezana vijest Celebrity Prizori Clooneya i Pitta u Veneciji ruše internet, no evo zbog čega su u Brada svi više gledali!

Povezana vijest Celebrity Glumac šokirao dramatičnom promjenom izgleda, ni najvjerniji fanovi nisu ga prepoznali nakon ovog što si je napravio!

Povezana vijest Celebrity Islamović se oglasio nakon koncerta u Splitu o kojem svi pričaju: "Prijetnje prelaze svaki ukus ljudskosti...''

Povezana vijest Celebrity Zanosna Kosovljanka u prozirnom badiću pokazala je brutalno tijelo, fotografije govore više od bilo koje riječi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS