jeste li i vi fan?

Glumac serije koju i Hrvati obožavaju već 16 godina nosi titulu miljenika žena, a ima i veliku strast zbog koje je svima još zanimljiviji

Hans Sigl Screenshot/Youtube 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Hans Sigl jedan je od najpopularnijih austrijskih glumaca i zaštitno lice serije "Gorski liječnik".

Njemačko-austrijska serija "Gorski liječnik" jedna je od omiljenih među gledateljima, njezine epizode snimaju se još od 2008. godine, a njezin glavni junak doktor Martin Gruber jednako je popularan i danas.

Martina je u seriji utjelovio austrijski glumac Hans Sigl, koji je s vremenom stekao titulu miljenika žena, no na njihovu žalost njegovo srce pripada supruzi Susanne Kemmler, s kojom je u braku od 2008. godine. Iza njega je i veza s glumicom Katjom Keller, s kojom ima sina Nepomuka Jima.

Osim glume njegova je velika strast kuhanje i može se pohvaliti vlastitom kuharicom "So kocht Kitzbühel", koja mu je donijela još više obožavateljica, a uz to uživa u skvošu, odbojci, ronjenju i boksu.

Na Instagramu ga prati 187 tisuća ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života i ta brojka raste iz dana u dan.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS