povod je poseban!

Legendarni holivudski glumac opet u Hrvatskoj, zna se i razlog njegovog dolaska na naš razvikani otok!

Woody Harrelson Tonci Plazibat / CROPIX 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Slavni glumac Woody Harrelson ovih dana opet dolazi u Hrvatsku, poznato je i zašto.

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Woody Harrelson uskoro opet dolazi u Hrvatsku.

Drugo izdanje 35mm Vis Film Festivala održat će se od 6. do 10. rujna, a poseban događaj bit će dolazak slavnog glumca Woodyja Harrelsona, koji će predstaviti film Narod protiv Larryja Flinta, kultno ostvarenje redatelja Miloša Formana.

Festival, posvećen filmovima snimljenima na 35-mm filmskim trakama, ove godine fokus stavlja na djela jednog od najvećih europskih redatelja Miloša Formana, a glumac će prisustvovati projekciji filma, piše Index.

Harrelson je za ulogu u filmu iz 1996. godine bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glavnog glumca, kao i za Zlatni Globus i SAG nagradu.

Interpretacija kontroverznog izdavača Larryja Flinta bila je hvaljena zbog autentičnosti i emocionalne dubine, čime je privukla pažnju kritike i Akademije te potvrdila Harrelsonov status jednog od najistaknutijih glumaca svoje generacije.

Podsjetimo, Woody je Hrvatsku posjetio 2022. godine. Na našoj obali uživao je s drugim poznatim glumcem Matthewom McConaugheyjem, a njihove fotografije na kojima plove na SUP dasci obišle su svijet.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Ljubavna priča naše pjevačice jedna je od najposebnijih na domaćoj sceni, za sina kojeg je rodila u 46. godini Marija kaže da je dar od Boga

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica koja se dotakla Sevke pokazala noge u mini haljini s izrezom i gore i dolje!

Povezana vijest Celebrity Martin iz Kumova pohvalio se novim opasnim hobijem, prema ovome gaji veliku strast: ''Sinjski nindža!''

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja objavila je snimku svog Marka, majica s posvetom koju je nosio privukla je svu pažnju!

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se sarkastičnog batlera iz kultne ''Dadilje''? Od njegove uloge prošlo je 25 godina, evo koliko se promijenio

Povezana vijest Celebrity Anđa Marić emotivna nakon susreta s Ivaniševićem: ''Uopće nisam znala da me poznaje, rekao mi je...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS