Došla na svoje!

Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

Igor Mešin i Filip Detelić su u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" u svoje trikove uključili i Mineu.

Kao i u svaki put dosad, voditelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Igor Mešin i Filip Detelić i u devetoj emisiji izveli su nekoliko zabavnih trikova.

Prvo ih je njihov pomoćnik Filip povezao pa rastavio, a zatim su oni iz rukava izvukli bukete.

Povezana vijest Celebrity Igoru i Filipu vratio se stari prijatelj, a uz njegovu pomoć izveli su čudo neviđeno: "Ovog nema ni u Harryju Potteru!"

Filip je svoj poklonio Antoniji Dori Pleško, koja se transformirala u frontmena Guns'n'Rosesa.

"Uvijek sam bio zaljubljen u Axla Rosea", rekao je pritom Filip.
Igor je cvijeće poklonio Minei. "Vidi što je lijepo", zadovoljno je komentirala.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

Zatim je uslijedio i zadnji trik, u kojem je također sudjelovala Minea. Filip je zapalio štapić, koji je zatim pred njezinim očima pretvorio u ružu, a ona je bila vidno iznenađena i oduševljena.

Igor je zatim izvukao još jedan buket, no dok ga je nosio Minei, spotaknuo se i cvijeće je ispalo po pozornici. Onda ga je ipak čarobno vratio i poklonio Minei.

Povezana vijest Zanimljivosti Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

Minea se zatim poželjela oprobati kao Igorova i Filipova asistentica, što su joj ostvarili, pa se popela na pozornicu i bacila latice uz uzvik: "Wooo". Asistenta Filipa, kojemu je otela posao, nakon toga je i zagrlila.

"Sad sam sretna", zaključila je Minea kad se vratila na svoje mjesto.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS