imaju važan zadatak

Ove atraktivne dame glavna su senzacija na Ultri, jednu od njih pamtimo i iz našeg hit-showa!

Plesačice na Ultri Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Publiku na Ultra Europe festivalu u Splitu zabavljaju atraktivne plesačice iz Hrvatske, Srbije, Rusije i drugih zemalja.

Uzavrelu atmosferu na jubilarnom 10. izdanju Ultra Europe festivala u Splitu dodatno podižu i atraktivne plesačice Ultra Angels.

Djevojke dolaze iz svih krajeva svijeta, a među njima je i jedna Hrvatica, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Maćuki Kimoto.

Među plesačicama je i Srpkinja Jovana koja uživa veliku popularnost na Instagramu, gdje je prati preko 30 tisuća ljudi.

Djevojke su za festival angažirane putem audicije te su službene performerice, a videa i fotografije s njihovih nastupa u Splitu objavljuju se i na službenom Instagram profilu Ultra Angels.

10. Ultra Europe festival će se na splitskom Parku mladeži održati još u nedjelju, a zatim tri dana seli na Brač, Hvar i Vis. Sveukupno nastupa 150 DJ-eva, a organizatori su ranije najavili da se očekuje se oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta.

Povezana vijest Zanimljivosti Partijaneri na drugu večer Ultre stigli s još manje odjeće, no neki su si baš dali truda oko stajlinga!  

Povezana vijest Celebrity I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a izdanjem za Ultru obranila je i laskavu titulu!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte atmosferu na nastupu Ivane Knoll na Ultri, evo i što su joj dovikivali iz publike!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Andrej Kramarić uživao je u izlasku sa svojim roditeljima, evo gdje su ih ulovili fotografi!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Samozatajna supruga Matije Dedića snimljena u rijetkom izlasku, došla je podržati njega i kćer na emotivnom događaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS