ne voli se javno eksponirati

Rafael Nadal već godinama voli jednu ženu, no ona nije tipična supruga sportaša, izbjegava ono što svi imaju!

Mery Perello - 4 Profimedia 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Mery Perello nije tipična žena sportaša. Ne voli se često pojavljivati u javnosti, a unatoč bogatstvu, nikada se ne hvali skupocjenim odjevnim predmetima i nakitom.

Sportski svijet danas je rastužila informacija da se Rafael Nadal oprašta od tenisa.

"Povlačim se iz profesionalnog tenisa. Istina, ovo su bile teške godine, pogotovo posljednje dvije. Mislim da nisam mogao igrati bez ograničenja, što me dovelo do ove odluke. U mom životu sve ima početak i kraj'', započeo je svoju izjavu, a razlog umirovljenja pročitajte OVDJE.

Najveća podrška kroz karijeru bila mu je supruga Mery Perello, s kojom ima dvogodišnjeg sina koji nosi očevo ime - Rafael.

Ono što je zanimljivo je da Mery nikada nije bila tipična žena sportaša. Ne voli se često pojavljivati u javnosti, a unatoč bogatstvu, nikada se ne hvali skupocjenim odjevnim predmetima i nakitom. 

Isto tako, nema društvene mreže niti se pojavljuje na naslovnim stranama časopisa, no može se pohvaliti završenim fakultetom i poslom.

Mery je diplomirala poslovnu administraciju. Radila je u osiguranju prije nego što je preuzela ulogu voditeljice projekata u "Rafael Nadal Foundation", dobrotvornoj organizaciji koju je osnovao Nadal.

Poput Rafaela, i Mery dolazi s Majorce, španjolskog otoka. Oboje su jako povezani sa svojim domom i često provode vrijeme tamo.

Par je poznat i po tome što izbjegava javne skandale i drži svoj privatni život vrlo zaštićenim, što dodatno pridonosi njihovoj dugotrajnoj vezi.

Iako Mery rijetko prati Rafaela na turnirima, uvijek ga podržava iz pozadine.

Više o njihovoj ljubavnoj priči pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Dominika Livakovića pohvalila se obiteljskim trenucima, no ipak je najveću pažnju ukrao preslatki sinčić!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

Povezana vijest Celebrity Reporter CNN-a umalo je nastradao tijekom uragana, pogledajte ovaj strašan trenutak: "Ovo nije bilo dobro"

Povezana vijest Celebrity Senidah najavila koncert u zagrebačkoj Areni, javno priznaje koliko voli hrvatsku publiku: ''Svaki put je ludilo!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS