Hrvatska ga obožava!

Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Sergej Ćetković Milan Maricic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Sergej Ćetković najavio je peti koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, nakon što je već rasprodao četiri koncerta.

Nakon što je već rasprodao četiri koncerta u Velikoj dvorani Lisinski, Sergej Ćetković najavio je još jedan koncert u Zagrebu. Novi koncert u sklopu obilježavanja 25 godina Sergejeve karijere održat će se u četvrtak 29. listopada, a ulaznice su već u prodaji.

48-godišnji crnogorski pjevač s adresom u Beogradu započeo je solokarijeru nakon raspada grupe Amfiteatar, kada se na Sunčanim skalama predstavio s pjesmom "Bila si ruža". Prvi album "Kristina", nazvan prema njegovoj supruzi, objavio je 2000. godine, dok mu je nedavno izašlo posljednje izdanje "Kofer".

Od brojnih Sergejevih hitova mogu se istaknuti pjesme poput "Postojim i ja", "Na prvi pogled", "Ljubav", "Pusti probleme", "Oči nikad ne stare", "Moj svijet", "Bar da odeš", "Prsten na sto", "Još volim te" i brojne druge.

Sa suprugom Kristinom u braku je duže od 20 godina te su usvojili dvije kćeri.

Kako je Sergej Ćetković najavio peti koncert, otkrijte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omljena srpska glumica snimljena u prvom javnom izlasku s mužem nakon tajnog vjenčanja o kojem je brujala cijela regija!

Jedna od najljepših Hrvatica napravila je iznimku i stala pred kamere nakon što je nestala s malih ekrana

Sestre Husar duhovnom su glazbom uveličale važan događaj u Zagrebu, poznato je već koliko im je vjera važna

Povezana vijest Celebrity Tabloidi se raspisali o lošim navikama kraljice Camille, brani je njezin sin: ''Oh, znate...''

Povezana vijest Celebrity Kate Moss pala sa stolice dok je tulumarila s kćeri, ni s 50 godina ne odustaje od čašice više

Matija iz Supertalenta ganut podrškom javnosti, javio nam se: "Sa suzom u oku sve gledam!"

Lile se uvukla u haljinu od stvarno malo materijala, ali to nikome ne smeta: ''Vlasnica mojih snova''

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS